Prinove u kolekciji

Pošto sam prošlu godino završio sa savršenim Lord Matikom red je bilo da ovu godinu nastavim tamo gde sam stao (a i neko mora da prati Miloša)...

Cifer za desetku, kućište i narukvica odlični za pedesetogodišnjaka, a probaću u danima pred nama da mu sredim pokazivač datuma koji je malo oronuo....

PS. neverovatno koliko ovaj sat daluje veće na ruci nego kad ga nonoijusom premerite

Previše me vukao desni da bih izdržao...
ezPwu4d.jpg

Previše me vukao desni da bih izdržao...
ezPwu4d.jpg
Meni je moka boja lepša a kažu da je gumena narukvica extra. Sa druge strane, Seikova integracija narukvice u lugove i zazori su mi uglavnom neprivlačni. Jedan od retkih satova gde me narukvica nešto "ne radi" . Ali super satić, čestitke, imamo sličan ukus. Razmišljao sam i ja o njemu ali sve bih voleo da probam da se protegnem do nekog Sinna (Ezm3 ili čak 13). Ova situacija sa pandemijom, nesigurnost oko posla itd., sagorevanje u želji za željenim satovima me polako ali sigurno umara. Čestitke još jednom....

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Istina, ovaj cappucchino je baš poseban i puno je atraktivniji od 149, baš ga se čovjek ne može nagledati i ja ga smatram "desertnim satom", baš za uživanciju. Plavi je dušu dao za svakodnevno nošenje. Plava je vrlo suptilna i gotovo da ju se mora dizati remenjem. No zato sam ga i uzeo, jer mi je kućište i fit odlično pogođen.
Za fit narukvice se slažem, trebali su puno više poraditi na integraciji. Ali kod mene je to više 'nek se nađe' opcija. I za gumu se slažem. Jao udobna, ali nažalost ih prave tolio dugačke da na mom zglobu izgleda nakaradno, jer ne molim da mi se vidi kraj puno.
No u globalu, meni super pogođen sat i u ruci i na ruci se osjetiti kvaliteta. Što nije uvijek slučaj.

Još jedna vintage prinova. Bifora u čeliku sa Dugena 1179 mehanizmom na ručno navijanje. Prelepi teget sunburst brojčanik uklopljen sa novim kaišem i odrađeno čišćenje.
IMG_20210127_132452.jpgIMG_20210127_132534.jpgIMG_20210127_132546.jpgIMG_20210127_132526.jpgIMG_20210127_124551.jpgIMG_20210127_130055.jpg

Back