Pozzz,drage kolege.Evo da se pohvalim sa svoje dve prinove.Prvi je darwil,navijac,17 rubina,iz70 ih.
Drugi ni ne znam koji je,ali je iz 40 ih,navija se jednom u skoro 3 dana.Pise 15 rubis,a na poklopcu Lunette,20 micron gold.Neverovatno je tacan.Kupio sam ga jer mi se mnogo svideo,a i nije bio skup.pozz svima.
Sad,nisam pogledao na paket kako se zove i preziva covek,bio sam previse uzbudjen sto mi je stigao i odmah otvorio i kesu bacio.Znam samo da se na KP zove "Prodaja(bez zamena)".
To je taj. Ne mogu da prežalim što nisam kupio Junghans u fazonu Universal Geneve Polerouter koji je prodavao. Ima kod njega da se nađe zanimljivih vintage stvari.
Ima on i sad lepih satova.I dobar je covek.Meni je spustio cenu na 2500 ,a bilo je 2800.Ja mislim da sam dobro investirao i da nije mnogo,ali bitno mi je da sam prezadovoljan satom.Ali ne znam koji je ovo proizvodjac,nazad pise Lunett i da ima 20 microna
gold.E,ako nije tajna,koliko je kostao taj Junghans?Ja cu svakako opet saradjivati sa njim,samo da se nadje nesto po mom ukusu.