sin.er New member Jun 28, 2024 #5,227 Bullhead. Već sam zaboravio koliko je to dobar a totalno nenosiv sat.
C Can'tStand'Ya New member Jun 28, 2024 #5,228 Cestitke za Bullhead .. slatke su to muke ) Sent from my SM-S906B using Tapatalk
srdjanr Active member Jun 30, 2024 #5,230 Čestitke i od mene Miloše! Odlična prinova. Sent from my SM-A528B using Tapatalk
C Can'tStand'Ya New member Jul 5, 2024 #5,235 Cestitke ... prava prinova za leto, lep sat! Sent from my SM-S906B using Tapatalk
ZAGORICIKO New member Aug 12, 2024 #5,239 Svaka cast na prinovama,brutalne su. Mene sramota malo sa ovom mojom medju ovim jakim prinovama.Ali bila je pristupacna cena,a i lici mi na pilotske satove,zato je i dosao kod mene.
Svaka cast na prinovama,brutalne su. Mene sramota malo sa ovom mojom medju ovim jakim prinovama.Ali bila je pristupacna cena,a i lici mi na pilotske satove,zato je i dosao kod mene.
gogmajster New member Aug 12, 2024 #5,240 Opet sam poklekao i uzo ovo, da vidim bi li original pasao. Uf, valja početi zatvarati financijsku konstrukciju .
Opet sam poklekao i uzo ovo, da vidim bi li original pasao. Uf, valja početi zatvarati financijsku konstrukciju .