Pristupacni diver sa plavim ciferom i plavom koronom

Onda je moja greška...nisam dovoljno zapeo :D Doduše kad sam pitao prodavačicu, ona reče da se ne rotira. Baš sam se iznenadio.

Aha, ok. A jel moze link ka toj metalnoj narukvici na Aliekspresu, ili bar naziv po kojem da pretrazim? I kako da znam da li pasuje na ovo kuciste!?

Hvala vam svima
e1d3ec56f427a801038f8e6ed30367fa.jpg

sent from my LV using Gucci

Sad videh da imaju Pepsi, nisam pitao za cenu, piše da je i neko Novogodišnje sniženje, 10-20 procenata.

Malo me razocarao Meranom. Porucio sam sat pre 5 dana, tada su mi uredno skinuti novci sa PayPal-a i poslat mi je mail da je status "u procesu". Posto se od tada 5 dana nista nije promenilo, posaljem mail da pitam ima li sta novo i on mi lik napise da ceka da mu stigne sat od proizvodjaca!?! U trenutku porucivanja pisalo je na sajtu da je dostupno 7 tih satova!

Meni se čini da meranom upravo tako i funkcionira s tim novijim satovima. Dobio sam dojam da oni baš naruče npr. 7-10 satova, onda nalože Vostoku da ih sklopi i onda ih isporučuju. Tak je i meni bilo s Amfibijom 150s. No tada je za to pisalo 'preorder'. U biti ne sjećam se najbolje. Ali da sam čekao i ja- jesam.

mene je mnogo više razočarao, ja sam dobio sat sa izgrebanim lugovima na unutrasnjoj strani jer je neko puno puta pokušavao onu nesrećnu narukvicu da uglavi nekako

druga stvar, danas poručio sat, meranom ga poslao posle pet dana, a tek šta reći za rusku poštu, oko 25-30 dana putovao do moskve, i stigao avionom u srbiju, a onda za jedan dan do mene

šta reći za državu koja jedan isti auto proizvodi 50 godina u neizmenjeniom obliku, poslovnost minus hiljadu

OFF TOPIC

meni je fascinantno da od kad je sat stigao u Moskvu, da je tamo stajao nekih sedam do desetak dana na odeljenju pošte koje je za izvoz robe, onda su ga tek poslali, a do Moskve putovao oko tri nedelje

a naš drugar Nenad dobio za 24 sata Bulovu iz okoline Njujorka- London- Budimpešta-Beograd, kakva usluga i poslovnost

Moracu da ispravim kolegu Milana,sat je DHL-om stigao za 36 sati linijom Njujork-London-Lajpcig-Budimpesta-Beograd.

Buduci da se trziste svakog trena razvija i da novi satovi uzlaze i izlaze,spale su i cene,a arortiman se povecao.Za 150 evra,ako sam dobro video cifru koja se spominje u temi,moze da se kupi lep diver.

Za sada moram da mirujem sto se satova tice,inace devojka uzima oklagiju.

Nije,nije,veruj mi...Bio je pracen cim se skenira,odmah je fon zujao.

Sinoc sam brate radio ceo dan,a i danas,za sutra ne pitaj,ali svega sto se tice Bulove,jako dobro pamtim.

...

Za sada moram da mirujem sto se satova tice,inace devojka uzima oklagiju.

Ma ne radi se to tako. Kada pita za cene, kvarcni sat košta maksimalno 20-30 €, štoper je oko 100 €, i to skuplji.

Slušaj iskusnije članove ako hoćeš da dugo poživiš i da ti bude dobro :D

Ma ne radi se to tako. Kada pita za cene, kvarcni sat košta maksimalno 20-30 €, štoper je oko 100 €, i to skuplji.

Slušaj iskusnije članove ako hoćeš da dugo poživiš i da ti bude dobro :D

Xaxaaxaxxaxaxax,ma zna ova moja,uzela kutiju i samo upijala znanje.Oci da mi izvadi.

Zato neki bolji pilot tek na jesen-zimu 2017.

Back