Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

Original 100 posto,taj covek nema fals ,i po mom skromnom misljenju moze da drzi predavanje o casovnicarstvu svima nama. Poznajem ga 25 godina i.....sve sto znam o satovima sam naucio od njega i da ne ispadne velicanje necije licnosti na ovom sajtu, nikada nikoga nije odbio za savet ili pomoc oko procene nekog sata. Ne bih dalje da pisem ,kontaktiraj s gospodinom,svako objasnjenje ces dobiti.

Re: Casio Edifice

Nije to cena za bogaćenje , ako je sa satom sve ok . Stari Komandirski će nadživeti dva nova . Kada kažem nadživeti mislim na hromirana kućišta. Potpuno druga stvar je to što za taj novac ( 35 e ) možeš kupiti staru , očuvanu Amfibiju. Ako želiš kupiti Komandirski sa linka onda traži manje blještave fotografije.

Naravno, nisam mislio na bogaćenje, šalim se. Po meni je cena sasvim ok, s obzirom da izgleda da je dosta truda i rada uloženo da taj sat ponovo zasija. Inače, cilj mi i jeste kupovina Vostoka ili Amfibije, samo što ovaj drugi slabije viđam, a i kad vidim ode ekspresno brzo.

I još nešto...Ovaj sat je iz SSSR-a
Novi je iz Rusije
Malo je veći fazon imati ovaj sat proizveden u SSSr-u.
I ovo što Sky reče oko hromiranih kućišta...uvek bih pre uzeo dobro očuvanu stariju verziju nego novi.

Ne preporučujem kupovinu konkretnog primerka (morao bih imati bolje slike i videti mehanizam) već samo iznosim mišljenje na zadatu temu :)

Primer jedne prevare:

1.jpg

Sat koji je isporučen:

2.jpg

Podatke prodavca treba uzeti sa rezervom jer moguće je da je ukradena lična karta. Ovo pre svega pokazuje da treba dobro otvoriti oči, nema skupih satova po bagatelnoj ceni i kupujte od proverenih prodavaca kako bi minimizirali rizik.

za ovaj oglas su ukradene slike sa njuškala od kolege koji je stvarno prodavao taj sat. s druge strane : ne postoji Oris za 70 eura da je original.

TO jeste problem sto ljudi misle da je neko lud da takav sat prodaje za tako smesne pare,mojem prijatelju za sat od 100 eur nudio s3 mobilni ,naravno da je bio prevaren.....

Neso , imao sam saradnju s njim,bilo je korektno uvek.Nemoj me hvatati za rec,ali moje iskustvo je pozitivno.Nemam pojma o kom satu se radi ali moja jedina zamerka je sto ima jake cene kvarcnih satova,koji mene i ne zanimaju,ali moze saradnja s Darkom,nije mnogo tezak...Sve najbolje ..Misko

Bata Neso o Darku sve najbolje.Imao sam saradnju sa njim i sve je proteklo u najboljem mogucem redu.Moje preporuke :thumbup:

Back