sima hrabri
Moderator
Pa jes, odgledao sam nekoliko epizoda, zena me naterala, i zamalo da se navucem!
E kad ne upadoh sa stolice! Mis'im,nemam pojma ko je Gangana ali ovakav opis nema i ne zaslužuje niko......posebno ne neko iz bivše Yuge.Al si ga ubo postovani,..Pa Aca Gangana je najveci poznavalac satova na Balkanu i u Evropi,uz to i procenitelj zvanicni za retke i stare satove..!!! Zovu ga i plate mu da proceni sat koji niko nikad nije ni video od nas. Ono sto on ima u malom prstu,svi mi nemamo jos za 50god u glavi,hahaha. Iskreno i s postovanjem Milos M Stojanovic....sramota me da kazem da sam kolekcionar satova,posto je ovde davno prozvana legenda u poznavanju casovnicarstva ...:adore: Aleksandre !!!!!!!!!!!
N
Nego,moderacijo ,nešto ste mnogo postali popustljivi il'ti : Šta ste čekali toliko sa banom !?
U vaše vreme je to bilo lakše- po kratkom postupku!
![]()
pisalo se na prvim stranam o ovom kingu of serbia, cak se i on javio, ako ja gresim ispravite me
pisalo se da je prevarant i da je za izbegavanje u sirokom luku, ima vise naloga, stavlja lazne opise, cak je jedan forumas imao i jako neprijatno i frustrirajuce iskustvo sa njim
to sto on ima 133 pozitivne ocene ne znaci nista, ljudi sami sebi dodeljuju pozitivne ocene burazerski
ako sam ja pogresio molim da me neko ispravi i izvinjavam se coveku, ali koliko znam upravo se o njemu pisalo na prethodnim stranama
Pedlažem novi nickname Justicija
To sto sam ja prozvan na ovom forumu od moderatora on je izneo sve svoje dokaze kako sam ja njega prevario za 800 dinara.
Pokojni Toza!

Ne ulazim u to ko je prodavac.
Naslov oglasa sve govori.
View attachment 106842View attachment 106842View attachment 106842
View attachment 106840View attachment 106841