Ne znam za ostale, ali ja kad vidim da neko prodaje breitling, tag heuer i bell&ross od 100e kao i s-shock, zaobilazim ga u shirokom luku...Teshko mi je da poverujem da su ovi casio originali kada su ostali satovi replike... "S'kim si, takav si"
Bilo ti teško verovati ili ne,
Casio je svakako originalan, pa mi je teško da čitam takve ne dokumentovane predrasude poput tvoje ! Pored ne originalnih satova koje prodaje, meni je jako žao što nema više ovakvih prodavaca. I ja sam sa velikom sumljom obavio kupovinu kod ovog prodavca, ali ako znam više ljudi koji su kod njega kupili sat, proverili kao i ja kod sajdžije i bili prezadovoljni kupovinom, kao i komunikacijom i obavljenim poslom,
stvrano ne mogu prećutati ne osnovana "tipkanja" poput tvog !!!!:angry:
Treći post odozgo je konkretno moj primerak (koji je kupljen nov od pomenutog prodavca) sa kojim sam izuzetno zadovoljan !
http://www.svetsatova.com/forum/f133/fotografije-satova-iz-vase-kolekcije-333-274.html
Edit... moram još nešto da dodam. Kada sam bio u finansijiskom škripcu, bio sam primoran da prodam Citizen i to hitno, isti prodavac mi je odkupio sat bez ikakvog "ubijanja" cene, jer sam mu rekao za šta mi je potreban taj novac (zdravlje je u pitanju). Znači, niti jednog trenutka se nije "pogadjao" samnom ,niti me ucenjivao, već je jednostavno odkupio sat po mojoj ceni. Tako smo i stupili prvi put u kontakt. Ne argumentovani komentari i za taj sat mogu reći da nije original, a ja ga kupio u Bomar-u. Kad sam već povučen za jezik, čovek ga je od mene otkupio za 180€ , a evo i istog sata sada na prodaju ,kod pomenutog prodavca...
http://www.kupujemprodajem.com/Citizen-Eco-drive-CA0125-07E-1840765-oglas.htm?filter_id=6835696
Zaboravio sam još nešto da dodam...
Meni ne smeta kada neko preprodaje sat, već mi smeta ako je prodavac ne iskren i tvrdi za neki svoj predmet prodaje, da je nešto što nije. Znači, meni je najbitnija iskrenost ! Gomila ljudi voli i želi da kupi i nosi replike, svidelo se to nama ili ne, tako da ja na to gledam kao vid zarade. Ali ako neko tvrdi za plagijat da je original, to je već nešto drugo.
Ako je bilo koji član imao negativna iskustva sa ovim prodavcem, neka to iznese javno i argumentovano, poput sime hrabrog, da ne budem u zabludi i ja...