Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

23jewels

New member
Special-Offers-Akcije-Promocije-Dobre-cene-2.jpg

Šta mislite o jednoj ovakvoj temi, kao eventualnoj pomoci nekom. Ja sam nebrojano puta naisao na jako povoljne ponude, kratkotrajne, pa nisam ni bio u mogucnosti da iskoristim to. Mislim da nije lose imati temu u koju bi clanovi stavljali takve oglase, jer ne stizemo svi svaki dan bas sve da ispratimo...
Prvenstveno sam mislio na strane on line prodavnice, kao i ebay, a ako moderatori dozvole i domace berze (mada, tu se javlja mogucnost da prodavac sam reklamira sat koji je oglasen na prodaju)

Evo za pocetak, jedan model za koji mislim da je odlicna kupovina. Jedno vreme sam i sam bio u potrazi za ovim "spiritom", zato i znam da je bilo tesko doci do njega...

Seiko ‘Made in Japan’ automatic 6R15 Spirit SCVS003 | eBay

Last edited by a moderator:
re: Promocije, Akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Odlicna ideja jewels, ja sam par puta dobio odlicnu ponudu i nisam kacio , doduse malo sam bio i nemaran pa se nisam setio da otvorim temu , ali sad cu se sigurno setiti:)

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Podržavam ideju i u skladu sa tim sam dopunio naslov i učinio temu "lepljivom", tako da je nadalje možete koristiti za ovakva obaveštenja.

Zamolio bih članove za maksimalnu odgovornost pri postavljanju linkova, jer ne želim da dodjemo u situaciju da linkujemo na neproverene i sumnjive sajtove i da na taj način možda nanesemo štetu nekom od manje iskusnih članova.

Hvala unapred.

Odlicna tema, i meni je palo vise puta da pokrenem slicnu temu, ali kao i Serb bio sam nemaran, a nikako da nadjem neki dobar sajt sa niskim cenama. Jedno pitanje, da li neko slucajno zna neki web sajt sa dobrim cenama u Nemackoj za Seiko?

Naleteh na lepu akciju na OrientUSA sajtu. Radi se o, meni, prelepom Orient Bambino (ER24005W) modelu. Cena mu je spustena za 30%, a uz to se dobija na poklon i jedan njihov kvarcni sat:

Automatic Watches | Orient Watch USA

ER24005W | Orient Automatic Watches & Reviews | Orient Watch USA

Sat je prelep, ko voli klasiku. Automatik, ORIENT caliber 48743 je unutra. Mislim da je to za oko 150 eura sjajna kupovina za one koji imaju mogucnost da sat naruce iz USA. Ja cu ga verovatno naruciti koliko danas jer bas taj model merkam vec neko vreme, a bolje prilike ne verujem da ce skoro biti. :)

na tom drugom sajtu sve cene su normalne i one su vec sa uracunatih 30 poposto pupusta,znaci redovna cena je u stvari za tih 30 posto vec standardno manja,osim sto sada orient uz svaki kupljeni sat poklanja jos jedan kvarcni sat e sad kada bi znali koji je to sat koji daju na poklon i koliko on vredi.

pogledaj ovog lepotana gde je normalna cena 209 usd dok je takav kod orjenta direktno sa 30 posto popusta 266 usd sad sta da ti kazem.

Orient CFM00003B Watch has a 21 jewel Japanese automatic (self-winding) movement, power reserve indicator, date wheel at 6:00, luminous silver hands and numbers, orange sub dial hands and a uni-directional rotating dive bezel/ with tachymeter.

Last edited:

Watches of the week, CreationWatches

Watches of the week

Dodatnih 8% popusta na modele iz Seiko premier linije. Lepa prilika za kupovinu elegantnog sata.

Par slika jednog od modela

Attachments

• SSA021J1-12-1000.jpg
    SSA021J1-12-1000.jpg
    137 KB · Views: 441
  • SSA021J1-2-1000.jpg
    SSA021J1-2-1000.jpg
    162.8 KB · Views: 1,406
  • SSA021J1-8-1000.jpg
    SSA021J1-8-1000.jpg
    139.8 KB · Views: 554
  • SSA021J1-1-1000.jpg
    SSA021J1-1-1000.jpg
    191.8 KB · Views: 240
Last edited:

@skybalkan
Ne vrijedi puno. Najobicniji jeftini kvarc Orient. 50tak dolara.

Na zvanicnom sajtu je cena Bambina bila dosta preko 200 kada sam ja ranije gledao. Za ovaj drugi sajt nisam znao i cene jesu bolje. U svakom slucaju sada je cena na zvanicnom sajtu ista pa se isplati uzeti taj model tamo, narocito imajuci u vidu da ga na longisland sajtu nema u SS/white i black kombinacijama. A za ove druge modele cena jeste dosta bolja i hvala sto si podelio tu informaciju. Narandzasti power reserve je stvarno mnogo lep. :)

Salju za srbiju i pouzdani su. Jedan nas clan je narucio od njih, i sve je bilo u najboljem redu.

Ja sam narucio preko njih, salju za Srbiju, postarina je oko 9 dolara sa trackingom koji odlicno funkcionise.

Back