Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

vladas ovo je stvarno odlična ponuda za Hamilton satove, nikad nisam video ovako dobre cene!

Gledam ovaj ženski Ardmore i vidim baš fin meganizam stavljaju u njega!
Eta 980.163 Normflatline so 15 kamenčića(~ 40$) se rijetko viđa u ženskim modelima!

Ovo sam postavio na drugoj temi ali ocigledno je ovo bolje mesto.
Na Beckom aerodromu zatvaraju radnju sa satovima. Sve je na popustu 20-50 %
50% su Seiko i Oris.Ostali brendovi na popustu ...uf tesko nabrojati od Tissot , Maurice Lacroix, Reimond Weill..pa do Breitlinga..ima svega

da mogu ja bi odmah kupio neki zenith na popustu mnogo mi se svidjaju ali malo mi je nejasno da takva firma mora da daje tolike popuste da bi prodala satove.sta li se dogadja s njima zasto su uvek u drugom planu a kvalitet neosporan vrhunski.

A jel taj sajt Ashford ima kredibilitet u svetu?Da li je pouzdan i proveren?
I meni je cudno sto Zenith daje tolike popuste.Jednostavno ne kapiram.
Ma o kvalitetu Zenitha je glupo i pricati....Cudne su mi te cene,da budem iskren.Ali su mi ulepsale vece,bez obzira sto Zenith Captain Dual Time necu imati u neko blize vreme.

Na Ashfordu sam vise puta kupovao a znam da su i drugi clanovi. Milsim da se u ovom slucaju radi o starijim modelima Zenitha (slicno je i sa Hamiltonom) pa zato i nize cene. Ali ove cene su bruka ali mislim da nece naskoditi ugledu Zenith-a!

Aha,ok...Ma taman posla da ce naskoditi ugledu najveceg medju najvecima.
Cak suprotno.Strasno dobre cene zaista.

da mogu ja bi odmah kupio neki zenith na popustu mnogo mi se svidjaju ali malo mi je nejasno da takva firma mora da daje tolike popuste da bi prodala satove.sta li se dogadja s njima zasto su uvek u drugom planu a kvalitet neosporan vrhunski.

Na zalost takva je Louis Vuitton-a, posto su oni vlasnici Zenith-a, a ocigledno su navikli da daju popuste za staru kolekciju torbi, pa su to preneli i kad je rec o satovima.

ps Na zalost ovakva poslovna politika daje lose rezultate na dug rok. Zaljubljenici ce uvek ostati verni brendu, medjutim niko ne voli da plati sat po punoj ceni, a da nakon nekoliko meseci taj sat vredi 50% manje.

Last edited:

Jos par odlicnih ponuda (ocigledno ce ih biti jos kako prilazimo novojh godini :)):
El Primero za 2120$:
Zenith 02-0451-400-21 Watch | Ashford.com

Hamilton Base Jump 7750 - 700$:
Hamilton Khaki Field H79716333 Men's Watch | Ashford.com

Hamilton Ladies Jazzmaster Seaview Auto - 385$:
Hamilton Jazzmaster H37425211 Women's Watch | Ashford.com

Hamilton Khaki Field Pioneer - 365$:
Hamilton Khaki Field H60419533 Men's Watch | Ashford.com

Hamilton Ladies Jazzmaster Auto - 311$:
Hamilton Jazzmaster H32315851 Women's Watch | Ashford.com

Re: Prelepi modeli satova Orient brenda

Ako se pitate sta je na ovom satu prelepo...osim izgleda ...to je cena

UNE1003B1a.jpg

Jeste kvarc, ali za 49$ mu je oprošteno :D

The Orient UNE1003B Watch has 42mm stainless steel case, a date window, white hour markers, white tipped semi-skeleton hands, a red tipped seconds hand, a solid screw-in case back, and quartz movement.

Back