Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Re: Prelepi modeli satova Orient brenda

SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | 1. GRAND SEIKO

Ovo je trenutna ponuda Seiya........koliko je povoljna zavisi od dubine džepa ali ja nisam vidio nov GS kvarc za 1788$ !!!
Isto tako je smanjio i cijene Prospex modela.
joj,ulepsao si mi jutro :D
kaze meni juce advokat kod kog treba da krenem da radim i koji jako voli satove ''pa niko se ne razume u satove.dzaba skup sat kad niko ne zna koliko kosta" :D ja mu rekoh da je bolje sto ne mora svako da zna koliko kosta sat :D
kod GS mi se svidja sto su jednostavni jako na prvi pogled a unutra je azdaja.
pricam o kvarc GS,naravno.automatik nikad ne bih uzeo.

Ne znam sta da vam kazem, ja sam se totalno "navukao" na kvarcni GS.
Jos samo kad bih mogao da ga uzmem:crying:

Ovo za GS je definitivno vest dana ,primamljiva ponuda - slazem se u ovom slucaju bih uzeo samo kvarc.

Ja kad sam vidio cijene za GS došlo mi da plačem(samo me sramota- stara drtina:D)!
Onda kontam:"a da dignem kredit,nemamjenski?"
Ali kako da sakrijem od gospođe!? Nije malo 1700€! Ubila me da ne trepne!
Joj,mnogo bi bolje bilo da nisam vidio ponudu!

SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | 1. GRAND SEIKO

Ovo je trenutna ponuda Seiya........koliko je povoljna zavisi od dubine džepa ali ja nisam vidio nov GS kvarc za 1788$ !!!
Isto tako je smanjio i cijene Prospex modela.

Da li je ovaj sajt pouzdan za kupovinu da li ima nekih iskustva od strane ostalih clanova ovaj model mi je zapao za oko SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO 5 Sports SARZ005 Movt 4R36
ali je skoro 70e jeftiniji nego na creationwatches pa mi je malo cudno

Nisam siguran da li je neko sa foruma uzimao preko njih, ali sam na internetu, na svim vecim forumima video samo pohvale za njih.

Nema nikakvih problema sa Seiya-om ili Higuchi-jem. Ako imas PayPal kupuj slobodno. Cene su pale posto je jen znatno oslabio prema dolaru i evru u poslednjih par meseci.

Mislim da PayPal jos nije uvrstio CG u svoju listu drzava bile su neke najave za 2013 da ce zajdno uci CG i Srbija ali valjda nista od toga jos uvijek

Ako to budes cekao, ne da ce da prodje promocija, vec ce model da prestane da se proizvodi;)
Salim se malo. Trebalo bi ove godine da bude nesto od toga, ali ne verujem u to dok ne vidim.

Taman ce tako i da bude, znaci bez PayPal-a nista od kupovine sa ovog sajta steta bas su mi se dopale povoljne cijene i postarina je besplatna

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Darko,
Može kod Seiya i kod Higuchi preko kartice za internet plaćanje.
Pitaj ih preko mail - sve se može dogovoriti.

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Seiyo i Higuchi svi hvale,tako da verujem da su pouzdani.
Meni zbog PayPal najvise zao za Deep Blue satove.Valjda ce uskoro biti toga u Srbiji.

Back