Rangiranje satova za 2025 by Nico

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Šta mislite o poslednjem videu rangiranja satova od strane poznatog watch YouTubeta Nico Leonarda (nemam pojma jesam li pravilno napisao).
U svakom slučaju meni je on vrhunski zabavan. Možda je malo preterao za AP, me znam na šta je konkretno mislio, ali nisu bas shit.

Evo ga video i screenshot finalnog rangiranja. Šta vi mislite?

IMG_0277.png

Prebacio bih Tag Heuer u would buy. Sviđa mi se šta sad nude

Za Oris se lomim da ostane tu gde jeste ili meh

AP bih prebacio u meh, nikad mi nisu legli. Ali casioak jeste 🤣

Slazem se za Tag. Sto se tice AP, ja iskreno volim Royal Oak i to jako dugo pre ovog trenutnog hype-a. Medjutim i oni su se uspavali na lovorikama, i ne inoviraju bas nesto.

Sad gledam Venezianico, nisam do sad naleteo. Ima interesantne modele

Hvala, sto si mi skrenuo pažnju. Ni ja nisam nikada čuo za njih. Znam da ih je spomenuo, ali nisam odmah otišao na njihov sajt.

Sad gledam i satovi zaista izgledaju jako, jako dobro — pogotovo za tu cenu.

Naravno, nikad ih nisam video uživo, tako da ne mogu ništa da tvrdim, ali iskreno deluju obećavajuće, a plus je i to što ih on hvali.

Moguće da je u pitanju baš dobar mikrobrend.
Možda bi čak imalo smisla otvoriti i zasebnu temu za ovaj brend?

Meni se, recimo, ovaj model najviše sviđa.

• Like
Reactions: eee
Jel može neko da mi kaže ko prati Nica (Nico-a 😆) duži period, od kad je on počeo da mrzi Hublot i zbog čega?

Ja nemam neko previše jako mišljenje prema Hublou. Bio sam u njihovom butiku ovdje u Pragu. Probao sam ovaj sat; iskreno, sviđa mi se kako leži na ruci. Jako je udoban za nošenje. Izgleda ok, ali je... cena prenaduvana. Moja pretpostavka je da je zbog toga počeo da ih proziva i da ih mrzi, jer su im cene, malo je reći, nerealne.

IMG_9016.jpeg

Ni ja ne znam, bas ih proziva za sve pare.
Sad je ovom klipu rekao da će odgovoriti na poziv, valjda CEO-a, da dođe kod njih ali samo ako ovaj da pare za neku humanitarnu organizaciju.
Biće interesantno ako ovaj pristane. 😊

Back