Raymond Weil Parsifal Automatic sat

O Raymond Weil-u sam nešto pisao ovde.

Odlična izrada satova, provereni mehanizmi, zaista nema greške s njim! Satovi koji se proizvode ručnom obradom, testiran kvalitet sata, kao i mehanizma.

Izvini tek sam sada video da sam izostavio mehanizam sata! Mislim da je modifikovana ETA 2892-A2.

Last edited by a moderator:
Hvala na informacijama. Sto se cene tice: Pa to sam mu i ja rekao. Po tebi Dalibore koliko bi bila realna cena za ovaj sat?

Sve preko 1000$ je previše(a i to je puno) za ovaj sat-pa i da na njemu piše Vacheron Constantin!!! Na istom sajtu imaš Oris satove koji ništa nisu lošiji od R.Weil-a,a dobro su pristupačniji!

Last edited:
Ma mehanizam je super,al je opet preskupo!!! Druga bi priča bila da je ovaj sat(mehanizam) COSC sertifikovan,ovako......

To su realne njihove cene.
E sada da li je preskupo ili nije na kupcima je da odluce. Cak sto vise Oris satovi kostaju kao Raymond Weil dok su u pojedinim modelima Selita mehanizmi, sto naravno ne menja nista, Oris je kao i Raymond Weil odlican brend.

Raymond Weil takođe koristi Sellita mehanizme.
Raymond Weil Parsifal verovatno da može da se nađe jeftinije, ali mislim da mu je cena prilagođena konkurenciji.

Pozdrav

Back