Pozdrav drugari,
Skoro sam bio kupio Revue Thommen wallstreet sat i meni se mnogo dopada, unutra je mehanizam ETA 2824-2 i za sada sam veoma zadovoljan sa satom. Nisam neki stručnjak za satove i ima dosta satova pomenute firme koji mi se nešto naročito ne dopadaju u pogledu izgleda, međutim wall street mi se toliko dopao, da nisam mogao da mu odolim, bukvalno sam ga sanjao dok ga nisam kupio. Ono što mi se još sviđa, jeste i to što nije nešto zastupljen kod nas po radnjama, nigde ga nisam video ni po NS-u ni po BG-u, sem kod Berića, on je uvezao par modela, međutim ne dopada mi se od tih nijedan ništa naročito.
U pitanju je ovaj sat:
20002.2132 REVUE THOMMEN Wallstreet Men Watch - 20002.2132 by: Men -
Sem toga, prošle godine sam i ocu kupio u oktobru od istog čoveka Revue Thommen Open Heart, mislim da je limitirana serija u pitanju i sat mnogo dobro izgleda, pogotovo uživo. Ko voli klasične i jednostavne satove kao ja, teško da mu se ne svidi. Otac je takođe prezadovoljan sa istim unutra je mehanizam GT54. Takođe je otac pitao i svog časovničara sa kojim je jako dobar, koji važi za jednog od najboljih časovničara u NS-u za mišljenje i čovek mu je potvrdio da se radi o dobrom satu.
Evo i linka:
12001.2512 REVUE THOMMEN Open Heart Retro Men Watch - 12001.2512 by:
Ovaj sat koji ti želiš da kupiš se meni iskreno dopada. Znaš kako, ja nisam puno razmišljao dopao mi se i to je to, da sam više razmišljao možda ga i ne bi uzeo

) šalim se naravno.
Planiram da kupim još jednu, dve čuke, dok ne dođem jednog lepog dana do nekog povoljnijeg Portofino IWC-a, a posle njega mi neće trebati nijedan drugi, tu stajem definitivno sa kupovinom

))