Roamer - look alike Zenith Striking tenth

Status
Not open for further replies.

Dukes

Banned
8905991.jpeg

Pozdrav decki. Jako mi se dopada ovaj sat, i dobijam jako lep popust u Bomar. Sta vi mislite, dosta mi lici na Zenith Striking Tenth. Lep pozdrav

Last edited by a moderator:
Re: Zenith Striking tenth look alike-Roamer

Šta da ti kažem?
Lep sat i liči na Zenit :)
Još ako je popust tako dobar-uzimaj pa napiši svoje utiske.

Prelep sat, mnogo lici na Zenith. Slobodno ga kupi, mislim da je dobra kupovina.

Dobio ga za 100e s popustom. to je dzabe skoro. Znam da je Bomar sponzor Sveta satova pa im ne treba i moja reklama, ali odlicni su.

Ohoho, extra cena. Na netu sve nalazim neke za 600$, što je verovatno previše, ali ovo je extra. Prosto za ne poverovati, ima safirno staklo! Jel ima još?

PS

Zaboravio si slike!

Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. :) Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din:)

He,he
Kad te 'oće-'oće te
:) Uživaj u satu.

Lep sat, stvarno lici na Zenith :rolleyes:
Kada cemo videti fotke?

Dukes
Verovatno si primetio da je ''obaveza'' svakog našeg člana koji kupi novi sat da se potrudi i napravi par fotki tog sata,što na ruci,što ''onako''-sa svih strana.
Još bi bilo lepo da napišeš i par reči vezano za tvoje utiske o satu. :)

Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. :) Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din:)

Znaci dok ja ovde otvoreno komentarisem, drugi u tajnosti PP dovode me u zabludu da sat nije pobudio skoro nikakvo interesovanje!

jagos ti naravno mozes da mislis sta hoces ;) tvoje pravo...a milosfloyd pa nisu se clanovi bas pretrgli da mi daju savet, samo jedan clan, ni jedan moderator :( A za fotkanje stvarno nemam kad. Mozda jedan dan.

Status
Not open for further replies.
Back