Roamer - look alike Zenith Striking tenth

• Thread starter Thread starter Dukes
  • Start date Start date
Status
Not open for further replies.
D

Dukes

Guest
8905991.jpeg

Pozdrav decki. Jako mi se dopada ovaj sat, i dobijam jako lep popust u Bomar. Sta vi mislite, dosta mi lici na Zenith Striking Tenth. Lep pozdrav

Last edited by a moderator:
Re: Zenith Striking tenth look alike-Roamer

Šta da ti kažem?
Lep sat i liči na Zenit :)
Još ako je popust tako dobar-uzimaj pa napiši svoje utiske.

Prelep sat, mnogo lici na Zenith. Slobodno ga kupi, mislim da je dobra kupovina.

Dobio ga za 100e s popustom. to je dzabe skoro. Znam da je Bomar sponzor Sveta satova pa im ne treba i moja reklama, ali odlicni su.

Ohoho, extra cena. Na netu sve nalazim neke za 600$, što je verovatno previše, ali ovo je extra. Prosto za ne poverovati, ima safirno staklo! Jel ima još?

PS

Zaboravio si slike!

Pa ne znam da li ih jos ima:( verovatno. A kakve slike sam zaboravio?

Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. :) Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din:)

He,he
Kad te 'oće-'oće te
:) Uživaj u satu.

Lep sat, stvarno lici na Zenith :rolleyes:
Kada cemo videti fotke?

Dukes
Verovatno si primetio da je ''obaveza'' svakog našeg člana koji kupi novi sat da se potrudi i napravi par fotki tog sata,što na ruci,što ''onako''-sa svih strana.
Još bi bilo lepo da napišeš i par reči vezano za tvoje utiske o satu. :)

koji si ti kralj burazeru, pitas za savet ovde i onda za uzvrat ne mozes ni slike da posaljes ;)

Ja nesto sumnjam da je ove kupovine uopste i bilo

Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. :) Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din:)

Znaci dok ja ovde otvoreno komentarisem, drugi u tajnosti PP dovode me u zabludu da sat nije pobudio skoro nikakvo interesovanje!

jagos ti naravno mozes da mislis sta hoces ;) tvoje pravo...a milosfloyd pa nisu se clanovi bas pretrgli da mi daju savet, samo jedan clan, ni jedan moderator :( A za fotkanje stvarno nemam kad. Mozda jedan dan.

Status
Not open for further replies.
Back