Roamer satovi

Steinhart sam samo naveo kao primer za brend koji nije dovoljno poznat i nema baš neki marketing, a daje mnogo za svoju cenu, ali ga ne bih uzimao pošto gledam "dress" satove. Hamilton ima zanimljivih modela, ali ga nema kod nas na tržištu, pa se tu javlja i problem sa garancijom; šta ako satu bude nešto falilo, pa moram da ga šaljem nazad...
Za Roamer sam i mislio da je negde u rangu sa Tissotom, samo što o njemu baš i nema mnogo informacija na netu, pa sam mislio da je najbolje da čujem utiske ljudi koji su imali neki kontakt sa njim. Viđao sam slike i tekstove o "vintage" Roamerima, ali o ovim novim baš i nisam.
Ako imate još neki predlog za neki sat, slobodno dajte.

Bre, da sam ti, ja se ne bih toliko razmisljao... To je tu negde sa Tissotom, ima sve sto treba, pouzdanu masinu, safir, AR premaz... Ako izboksujes popust - go for it! Mozda mozes u tom rangu da vidis neki Seiko, Citizen, Candino... Ne pada mi na pamet nista drugo sa tim karakteristikama, tog ranga cene i da ga je moguce kupiti kod nas...

Ovo su jedini Candino automatici na sajtu:

http://www.bpmsatovi.com/products/4405-candino-muski-satovi-classic-kolekcija-c44583.aspx

http://www.bpmsatovi.com/products/4239-candino-muski-satovi-classic-kolekcija-c44582.aspx

Meni je Onaj Roamer Merkur lepsi jer ima reljefni brojcanik...

Last edited:
E, da...dobro si se setio, Hadzi.... Ja ne znam gde se prodaje u BGD-u. Cini mi se da sam vidjao Certinu u Chronostime-u u Kragujevcu. U Sense imaju samo 3 modela...

Jel ima ovaj Roamer mechaline eos? Meni se taj svideo od ovih u ponudi....
View attachment 38338

Ne znam da li imaju taj. U toj prodavnici su im Roamer satovi samo u izlogu (osim ako imaju neke unutra koje ja nisam video), pa mi je prodavačica izvadila samo one koje sam tražio da pogledam. Mogu da pogledam da li ga imaju kad budem ponovo prolazio tuda, ali pošto imaju više prodavnica možda je najbolje da ih zovneš telefonom ili im pošalješ mail.

Marko verujem da mogu i da naruce odgovarajuci sat , ako su zvanicni distributeri ,malo bi cekao ali dobijes sat koji hoces:)

Ne bi trbao da bude problem da se poruci, samo pitanje je koliko ce to da traje, ali ako ti nije hitno, sto da ne.

roamer je ok!!!

Imam jedan Roamer sat i potpuno su super! Ja imam neki Chrono sa ronda mehanizmom i perfektan je sat. I ne bih se složio da je Tissot mnogo bolji od Roamer-a. U poslednjih desetak godina su se dosta pokvarili u odnosu na svoju istoriju. Ako ti se neki svidja kupi ga slobodno,nećeš se pokajati. Garantujem!!!

Back