milan zmaj New member Jan 3, 2012 #181 mislim da sam ti vec cestitao da si ziv i zdrav i jos neki Hamilton
ANGEL II New member Jan 3, 2012 #183 Hvala Vladane! :thumbsup: Proslavicemo ga jednom zajedno! Ako se okupimo u skorije vreme ja castim milan zmaj said: mislim da sam ti vec cestitao )) da si ziv i zdrav i jos neki Hamilton Click to expand... Necu Jazz-a, hocu Taga! :lol:
Hvala Vladane! :thumbsup: Proslavicemo ga jednom zajedno! Ako se okupimo u skorije vreme ja castim milan zmaj said: mislim da sam ti vec cestitao )) da si ziv i zdrav i jos neki Hamilton Click to expand... Necu Jazz-a, hocu Taga! :lol:
vladas Super Moderator Staff member Jan 25, 2012 #186 Srecan rodjendan nasem Vukasu (nesto je stidljiv - pa nije stavio taj datum u profil )! :birthday:
Neša Super Moderator Staff member Jan 25, 2012 #188 Veliki pozdrav Vukasu, uz najlepše želje povodom hmmm... 23. rođendana :beer:
milan zmaj New member Jan 25, 2012 #190 O old manituuuuuu da si ziv i zdrav i kupio sta pozeleo ili radio sta zeleo... srecan t rodjendan
sima hrabri Moderator Jan 25, 2012 #194 g. vukas, srecan rodjendan i sve najbolje, i da stopujes jos mnogo, mnogo godina! :beer:
backarelli Well-known member Jan 25, 2012 #195 Vuukkaaaassseeeeeeee...!!!! Drrrži gaće dedaaa !!!! Neka si ti nama živ i zdrav i Bog ti podario 110 godina i gomilu satova ,pa da čitamo prezentacije ! Živ bio !
Vuukkaaaassseeeeeeee...!!!! Drrrži gaće dedaaa !!!! Neka si ti nama živ i zdrav i Bog ti podario 110 godina i gomilu satova ,pa da čitamo prezentacije ! Živ bio !
milan zmaj New member Jan 26, 2012 #197 a danas ko slavi rodjendan nek mu je srecan i dugovecan mislim ne znam ni jednog od ovih clanova ali eto da im cestitamo...
a danas ko slavi rodjendan nek mu je srecan i dugovecan mislim ne znam ni jednog od ovih clanova ali eto da im cestitamo...
V Vukas New member Jan 26, 2012 #198 I opet hvala i što reče Zmaj, danas (i ovih dana) ko slavi rođendan nek mu je srećan i dugovečan.
banja New member Feb 15, 2012 #199 Evo da budem prvi koji ce nasem Vladanu P cestitati rodjendan....Zelim ti srecen rodjendan, jos mnooogoo postova i mnoogoo satova...Uzdravlje!!
Evo da budem prvi koji ce nasem Vladanu P cestitati rodjendan....Zelim ti srecen rodjendan, jos mnooogoo postova i mnoogoo satova...Uzdravlje!!