gogmajster New member May 6, 2015 #2,321 Hvala narode,i ja sam malo zabusavao za rodjos (kako mi tu u kraju kazemo),pa tek sada vidim cestitke. Hvala svima!Ajmo dalje,za iste pare
Hvala narode,i ja sam malo zabusavao za rodjos (kako mi tu u kraju kazemo),pa tek sada vidim cestitke. Hvala svima!Ajmo dalje,za iste pare
Shmizla Administrator Staff member May 7, 2015 #2,326 Oooo momci, pa srećan rođendan! Sve najbolje! Pozz!
piksi New member May 7, 2015 #2,330 Društvo, hvala svima na lepim željama i čestitkama. Ja sam ovih dana out of office, pa nisam često na netu, tek sada stižem da se javim. Pozdrav sa Jadrana.
Društvo, hvala svima na lepim željama i čestitkama. Ja sam ovih dana out of office, pa nisam često na netu, tek sada stižem da se javim. Pozdrav sa Jadrana.
VLADAN P Super Moderator Staff member May 16, 2015 #2,333 [h=1]vlajo [/h] Puno zdravlja i sreće! Srećan rođendan!
Nick Active member May 16, 2015 #2,338 Vlajo nek je srecan:thumbsup:i samo nek je zdravlja a sve ostalo pa i cuke ce se nabaviti,vel pozz svima !
Vlajo nek je srecan:thumbsup:i samo nek je zdravlja a sve ostalo pa i cuke ce se nabaviti,vel pozz svima !