Neša Super Moderator Staff member Oct 25, 2017 #3,701 Žao mi je što Backarellija nema dugo, ali nadam se da će se vratiti da mu i lično čestitamo. Baki, ako ovo čitaš, srećan rođendan :birthday:
Žao mi je što Backarellija nema dugo, ali nadam se da će se vratiti da mu i lično čestitamo. Baki, ako ovo čitaš, srećan rođendan :birthday:
М Милан Милановић Banned Oct 25, 2017 #3,705 jako se često pitam za neke forumaše kojih nema dugo, a ostavili su trag, da li su dobro, da li su zdravi i slično mnogima pišem, neki ni ne odgovore i onda baš počinjem da se pitam je l je sve u redu, eto Bakiju sam pisao nije odgovorio nikad
jako se često pitam za neke forumaše kojih nema dugo, a ostavili su trag, da li su dobro, da li su zdravi i slično mnogima pišem, neki ni ne odgovore i onda baš počinjem da se pitam je l je sve u redu, eto Bakiju sam pisao nije odgovorio nikad
srdjanr Active member Nov 9, 2017 #3,714 Elvedine, srećan rođendan! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Elvedin Well-known member Nov 9, 2017 #3,715 Hvala vam svima. :thank_you2: Takodje zivi bili, zdravi i srecni. :thumbsup:
Elvedin Well-known member Nov 9, 2017 #3,718 Hvala vam jos jednom. Ako Bog da jos dugo da se druzimo. :dance3: