RUS Moderator Aug 4, 2013 #883 Zagore, srecan rodjendan, sve najbolje, i da padne neki ocuvani vintage satic.:birthday:
miskostuka Banned Aug 4, 2013 #884 Sve najlepse u zivotu ,puno zdravlja i starih ,retkih satova ,zeli ti porodica Stojanovic ! :thumbsup:
Sve najlepse u zivotu ,puno zdravlja i starih ,retkih satova ,zeli ti porodica Stojanovic ! :thumbsup:
М Милан Милановић Banned Aug 4, 2013 #887 Komsija, sve najbolje, izmedju ostalog, nadam se da ces u skorije vreme da nabavis jednog Bunda :lol:
Komsija, sve najbolje, izmedju ostalog, nadam se da ces u skorije vreme da nabavis jednog Bunda :lol:
Zagor Super Moderator Staff member Aug 4, 2013 #889 Hvala svima,NAJBOLJI STE :adore: posluzite se tortom. P.S Sta mi je sa prethodnim postom?
vladas Moderator Aug 4, 2013 #893 Zagore, pridruzujem se cestitkama! Neka ti je :birthday: i jos puno satova ti zelim!
Zagor Super Moderator Staff member Aug 4, 2013 #894 Sumski duh sa sekirom casti drustvo,sto je postavljen POSLUZITE SE Jos jednom hvala svima najbolji ste.....
Sumski duh sa sekirom casti drustvo,sto je postavljen POSLUZITE SE Jos jednom hvala svima najbolji ste.....
Shmizla Administrator Staff member Aug 5, 2013 #897 Odličan GIF. :thumbup: To je iz filma Veliki Getsbi? Jel da? Pozz!
Sir Oliver New member Aug 5, 2013 #898 Shmizla said: Odličan GIF. :thumbup: To je iz filma Veliki Getsbi? Jel da? Pozz! Click to expand... Yes, odlican film :thumbup:
Shmizla said: Odličan GIF. :thumbup: To je iz filma Veliki Getsbi? Jel da? Pozz! Click to expand... Yes, odlican film :thumbup:
Serb New member Aug 5, 2013 #899 Off: Za Di Kapria , sam mislio, posle titanika, da ce biti krs glumac, ali moram priznati da me je sa zadnjih par filmova demantovao
Off: Za Di Kapria , sam mislio, posle titanika, da ce biti krs glumac, ali moram priznati da me je sa zadnjih par filmova demantovao