Shmizla Administrator Staff member Oct 7, 2013 #1,042 kiss kiss bang bang - Srećan rođendan i sve najbolje! :birthday:
kiss kiss bang bang New member Oct 7, 2013 #1,048 Hvala puno svima i živi bili! Prođe četvrt veka, dok si reko šta bi... A, sad me izvinite odoh do Putina zvao me na rođendan... :thumbup: Shmizla said: kiss kiss bang bang - Srećan rođendan i sve najbolje! :birthday: Click to expand...
Hvala puno svima i živi bili! Prođe četvrt veka, dok si reko šta bi... A, sad me izvinite odoh do Putina zvao me na rođendan... :thumbup: Shmizla said: kiss kiss bang bang - Srećan rođendan i sve najbolje! :birthday: Click to expand...
milan zmaj New member Oct 8, 2013 #1,055 Kasnim ali zelim ti sve sto pozelis... P.s Ivana srecan i tebi rodjendan...da nas malo vise posecujes ))))
Kasnim ali zelim ti sve sto pozelis... P.s Ivana srecan i tebi rodjendan...da nas malo vise posecujes ))))
Shmizla Administrator Staff member Oct 10, 2013 #1,057 :birthday: Jovana, srećan rođendan! Sve najbolje! :birthday:
milan zmaj New member Oct 10, 2013 #1,059 :birthday: Jovana, srećan rođendan! Sve najbolje! Da si ziva i zdrava draga moja...
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Oct 10, 2013 #1,060 Jovana, srećan rodjendan i sve najbolje! :birthday: P.S. Drago nam je da si ponovo sa nama na forumu. :yes4:
Jovana, srećan rodjendan i sve najbolje! :birthday: P.S. Drago nam je da si ponovo sa nama na forumu. :yes4: