MMario Well-known member Sep 22, 2014 #1,824 dusan51.....E pa kolega, imam cast da ti prvi cestitam rodjendan....ZIV MI BIO!!!!! sve naj, naj i da kupujes satove jos punooooooo godina :beer:
dusan51.....E pa kolega, imam cast da ti prvi cestitam rodjendan....ZIV MI BIO!!!!! sve naj, naj i da kupujes satove jos punooooooo godina :beer:
Shmizla Administrator Staff member Sep 22, 2014 #1,825 I ja se pridružujem čestitkama.... Sve najbolje! Srecan rodjendan!
Neša Super Moderator Staff member Sep 22, 2014 #1,826 Moje čestitke i najlepše želje, neka za rođendan bude veselje
dusan51 New member Sep 22, 2014 #1,831 Hvala na cestitkama i da ste mi zivo i zdravo.....moje cestitke svim clanovima kojima je, takodje, danas rodjenda
Hvala na cestitkama i da ste mi zivo i zdravo.....moje cestitke svim clanovima kojima je, takodje, danas rodjenda
vladas Moderator Sep 27, 2014 #1,838 Dusane, Joker (sa malim zakašnjenjem) i MMario, srećan vam rođendan i puno satova i drugih radosti vam želim! :birthday:
Dusane, Joker (sa malim zakašnjenjem) i MMario, srećan vam rođendan i puno satova i drugih radosti vam želim! :birthday:
MMario Well-known member Sep 27, 2014 #1,840 Hvala, hvala drustvo, samo su moderatori nesto zaj......nije 57, ma jok! :lol: