Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Dec 17, 2012 #561 eee, srećan rodjendan i sve najbolje ti želim! Puno zdravlja, ljubavi, uspeha, ali i satova. :birthday:
eee, srećan rodjendan i sve najbolje ti želim! Puno zdravlja, ljubavi, uspeha, ali i satova. :birthday:
sima hrabri Moderator Dec 17, 2012 #562 eee, pridruzujem se i ja cestitkama, jos nije kasno... sve najbolje, i da nam malo cesce svracas. :cheers:
eee, pridruzujem se i ja cestitkama, jos nije kasno... sve najbolje, i da nam malo cesce svracas. :cheers:
vladas Moderator Dec 18, 2012 #570 eee, pridruzujem se cestitkama! Izvini na kasnijem javljanju, posto sam u inostranstvu i imam samo povremeno mogucnost da pristupim forumu . Jos jednom - srecan rodjendan! Sent from my Lumia 800 using Board Express
eee, pridruzujem se cestitkama! Izvini na kasnijem javljanju, posto sam u inostranstvu i imam samo povremeno mogucnost da pristupim forumu . Jos jednom - srecan rodjendan! Sent from my Lumia 800 using Board Express
Neša Super Moderator Staff member Feb 10, 2013 #576 Jagoše, nek si nam živ i zdrav, i neka je mnogo lepih satova :birthday:
Toma New member Feb 10, 2013 #580 Jagose sretan rodjendan i sve najbolje i da dodas koju prinovu u svoju kolekciju.