Aleksandar89 New member Feb 10, 2013 #585 Drugari, juce u 17:45 sam se rodio. Pogledajte sta mi je sestra napravila! Nisam mogao da verujem, jako me je iznenadila!
Drugari, juce u 17:45 sam se rodio. Pogledajte sta mi je sestra napravila! Nisam mogao da verujem, jako me je iznenadila!
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 10, 2013 #588 Obojici želim sve najbolje. Aco,šveca ti je :thumbup:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Feb 10, 2013 #591 Rodjendan Srecan rodjendan Jagose, Aleksandre i sve najbolje vam zelim! Aleksandre, torta je fenomenalna, moraćeš definitivno da se oduzis sestri. Pozdrav.
Rodjendan Srecan rodjendan Jagose, Aleksandre i sve najbolje vam zelim! Aleksandre, torta je fenomenalna, moraćeš definitivno da se oduzis sestri. Pozdrav.
bajker01 New member Feb 10, 2013 #592 Drugari srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i dobrih satova!
Neša Super Moderator Staff member Feb 10, 2013 #593 Aleksandre, srećan rođendan i sve najbolje :birthday: Izvinjavam se što čestitam sa zakašnjenjem.
vladas Moderator Feb 10, 2013 #596 Jagose srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem! Aleksandre, srecan ti rodjendan a torta je fenomenalna!
Jagose srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem! Aleksandre, srecan ti rodjendan a torta je fenomenalna!
milan zmaj New member Feb 10, 2013 #597 srecan rodjendan svima...Jagose izvini..kupio ti poklon i da zaboravim :banghead:
23jewels Well-known member Feb 10, 2013 #600 Još nije kasno, tek sada primetih Sve najbolje, prijatelju. Živ bio