Shmizla Administrator Staff member Feb 13, 2013 #622 luger said: imao bih i svasta lepo da vam pozelim, ali mi frka od cenzure... tako da, zelim van sve najbolje. Click to expand... Pa, lepe stvari nikada nisu cenzurisane. Slobodno napiši...
luger said: imao bih i svasta lepo da vam pozelim, ali mi frka od cenzure... tako da, zelim van sve najbolje. Click to expand... Pa, lepe stvari nikada nisu cenzurisane. Slobodno napiši...
Zagor Super Moderator Staff member Feb 15, 2013 #623 Sretan rodjendan Vladane P sve najbolje :thumbsup:
Neša Super Moderator Staff member Feb 15, 2013 #624 Vladane, nek je mnogo zdravlja i sreće, da bude i mnogo evrića za nabavku lepih satića :beer: :birthday:
Vladane, nek je mnogo zdravlja i sreće, da bude i mnogo evrića za nabavku lepih satića :beer: :birthday:
Aleksandar89 New member Feb 15, 2013 #625 Vladane P, srecan ti rodjendan! :birthday: Zelim ti puno zdravlja, srece, para i novih satova!:cheers:
Vladane P, srecan ti rodjendan! :birthday: Zelim ti puno zdravlja, srece, para i novih satova!:cheers:
vladas Moderator Feb 15, 2013 #627 Imenjace, srecan ti rodjendan i da se kolekcija uveca za jos koji sat . :birthday:
Shmizla Administrator Staff member Feb 15, 2013 #629 Srećan rođendan! Sve najbolje! I evo jedne simpatične tortice...
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 15, 2013 #630 Hvala lepo svima:thank_you2: Nego,gledam nešto ovu cifru uz nick (VLADAN P (46),)... Nekako mi ne ide... Ovoliko godina bi trebalo da imaju ozbiljni ljudi
Hvala lepo svima:thank_you2: Nego,gledam nešto ovu cifru uz nick (VLADAN P (46),)... Nekako mi ne ide... Ovoliko godina bi trebalo da imaju ozbiljni ljudi
V Vukas New member Feb 15, 2013 #631 Eeee, šta bi sve trebalo da imaju ozbiljni ljudi... Slavi to i ne žali se!
tolarbo New member Feb 15, 2013 #639 Sve cestitke i najlepse zelje Vladane, i da popijemo uskoro tim povodom!
anbeast New member Feb 20, 2013 #640 ETO MENE NAZAD!!! Preziveo sam svoje skijasko krstenje pod stare dane HVALA VAM SVIM NA LEPIM ZELJAMA!!! DIVNI STE!! Vladane, SRECAN RODJENDAN!!! Izvini, ne stigoh da napravim tortu. Iskupicu se, obecavam!
ETO MENE NAZAD!!! Preziveo sam svoje skijasko krstenje pod stare dane HVALA VAM SVIM NA LEPIM ZELJAMA!!! DIVNI STE!! Vladane, SRECAN RODJENDAN!!! Izvini, ne stigoh da napravim tortu. Iskupicu se, obecavam!