Neša Super Moderator Staff member Apr 19, 2013 #681 Danas nam je divan dan, divan dan, Kolegi Serbu rođendan, rođendan, rođendan... :beer: Nek je mnogo zdravlja, sreće, $$$ i satova :birthday: Uzgred, nemoj da potrošiš sve $$$ na satove
Danas nam je divan dan, divan dan, Kolegi Serbu rođendan, rođendan, rođendan... :beer: Nek je mnogo zdravlja, sreće, $$$ i satova :birthday: Uzgred, nemoj da potrošiš sve $$$ na satove
Dragojlovic Darko New member Apr 19, 2013 #684 Srecan rodjendan Serb puno zdravlja i srece i naravno novih satova:birthday::birthday::beer:
miskostuka Banned Apr 19, 2013 #687 Da si mi ziv i zdrav jos 100 godina i 1500 novih satova. :thumbsup:
vladas Moderator Apr 19, 2013 #689 E pa Serb, nek ti je srecan rodjendan i da se do sledeceg ponovis nekom Omegom :birthday::dancing2::birthday:
E pa Serb, nek ti je srecan rodjendan i da se do sledeceg ponovis nekom Omegom :birthday::dancing2::birthday:
Serb New member Apr 19, 2013 #691 Hvala drugari i drugarice P.S Nadam se da cu ove godine moci da pazarim omegu, ako ne omegu onda mido
Hvala drugari i drugarice P.S Nadam se da cu ove godine moci da pazarim omegu, ako ne omegu onda mido
Zagor Super Moderator Staff member Apr 20, 2013 #695 Braticu sa zakasnjenjem (IZVINI) sretan rodjendan i sve najbolje.Moj pokloncic Ziv mi bio brate :thumbsup:
Braticu sa zakasnjenjem (IZVINI) sretan rodjendan i sve najbolje.Moj pokloncic Ziv mi bio brate :thumbsup: