sima hrabri Moderator Aug 30, 2013 #945 sa velikim zakasnjenjem se zahvaljujem svim dobrim ljudima koji su se setili moje malenkosti i rodjendana mi. :blushing: hvala, dobri ljudi! :beer:
sa velikim zakasnjenjem se zahvaljujem svim dobrim ljudima koji su se setili moje malenkosti i rodjendana mi. :blushing: hvala, dobri ljudi! :beer:
Shmizla Administrator Staff member Aug 30, 2013 #946 Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi. VLADAN P: Poštovanim watchmag01 i Sir Oliver Srećan rođendan i da ih još dugo zajednički obeležavamo! Simke206: Mom prijatelju Watchmagu sretan rodjus 105 pa opet Zagor: Watchmag i sir Olivere sve najbolje :thumbsup: Shmizla: Momci, srećan rođendan ! Sve najbolje obojici!
Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi. VLADAN P: Poštovanim watchmag01 i Sir Oliver Srećan rođendan i da ih još dugo zajednički obeležavamo! Simke206: Mom prijatelju Watchmagu sretan rodjus 105 pa opet Zagor: Watchmag i sir Olivere sve najbolje :thumbsup: Shmizla: Momci, srećan rođendan ! Sve najbolje obojici!
RUS Moderator Aug 30, 2013 #948 watchmag01, Sir Oliver, srecan vam rodjendan, sve najbolje.:birthday::beer: Last edited: Aug 30, 2013
marko14 New member Aug 30, 2013 #954 sir oliver, watchmag01, sve najbolje i da ste zivi i zdravi :birthday::birthday:
milan zmaj New member Aug 31, 2013 #957 Nisam bio u elementu ali izvinjavam se sto ranije nisam cetitao nasem Ser.... srecan ti rodjendan
vladas Moderator Aug 31, 2013 #958 Eto, propustio sam nekoliko bas lepih rodjendana... Dragi moji pugo, watchmag01, Sir Olivere - svima zelim srecne rodjendane i puno srece i naravno satova (za nosenje a bogami i za popravke odnosno kaiseve ) :birthday:
Eto, propustio sam nekoliko bas lepih rodjendana... Dragi moji pugo, watchmag01, Sir Olivere - svima zelim srecne rodjendane i puno srece i naravno satova (za nosenje a bogami i za popravke odnosno kaiseve ) :birthday: