M molnja New member Aug 4, 2014 #1,662 ZAGORE :birthday:.........sve najbolje:beer: Last edited: Aug 4, 2014
Zagor Super Moderator Staff member Aug 4, 2014 #1,671 Najdrazi poklon danas,rukotvorina mojih klinaca Bas su me iznenadili
MMario Well-known member Aug 4, 2014 #1,672 Zagor said: Najdrazi poklon danas,rukotvorina mojih klinaca View attachment 95239 View attachment 95240 Bas su me iznenadili Click to expand... Svaka cast klincima, ali mislim da ti porucuju da i njima trebaju satovi :yes4:
Zagor said: Najdrazi poklon danas,rukotvorina mojih klinaca View attachment 95239 View attachment 95240 Bas su me iznenadili Click to expand... Svaka cast klincima, ali mislim da ti porucuju da i njima trebaju satovi :yes4:
Shmizla Administrator Staff member Aug 4, 2014 #1,673 Odlicni su pokloni! Svaka im cast kako su se dosetili!
Neša Super Moderator Staff member Aug 4, 2014 #1,674 Srećan rođendan, duše sa sekirom! Hiljadu mu bubnjeva Darkvuda, uživaj u rukotvorinama. :birthday:
vlajo New member Aug 4, 2014 #1,677 Srećan rođendan Duše sa sekirom, i ako imaš vremena pročitaj jednu od mojih omiljenih epizoda iz serijala o Crnom gospodaru Zagor: NA KRILIMA NOĆI
Srećan rođendan Duše sa sekirom, i ako imaš vremena pročitaj jednu od mojih omiljenih epizoda iz serijala o Crnom gospodaru Zagor: NA KRILIMA NOĆI
Zagor Super Moderator Staff member Aug 4, 2014 #1,680 Hvala svima na divnim zeljama,jos uvek sam pod utiskom decjih poklona.Mada bih izdvojio jos jedan teta Angela poslala iz Dojcland kao najvecem navijacu zee germans u Srbiji.
Hvala svima na divnim zeljama,jos uvek sam pod utiskom decjih poklona.Mada bih izdvojio jos jedan teta Angela poslala iz Dojcland kao najvecem navijacu zee germans u Srbiji.