23jewels Well-known member Aug 10, 2014 #1,721 Sa malim zakasnjenjem... Hvala, dobri ljudi, hvala vam od srca. Živi bili
vlajo New member Aug 17, 2014 #1,731 Srećan rođendan :beer: danas je i prvi rođendan mojoj mlađoj ćerci, juče smo ga proslavili u zdravlju i veselju :cheers::birthday:
Srećan rođendan :beer: danas je i prvi rođendan mojoj mlađoj ćerci, juče smo ga proslavili u zdravlju i veselju :cheers::birthday:
Neša Super Moderator Staff member Aug 17, 2014 #1,732 Srećan rođendan i tvojoj ćerki, neka je živa i zdrava i sve najbolje. Veliki pozdrav za sve najmlađe članove foruma :beer:
Srećan rođendan i tvojoj ćerki, neka je živa i zdrava i sve najbolje. Veliki pozdrav za sve najmlađe članove foruma :beer:
vladas Moderator Aug 17, 2014 #1,734 Pridružujem se čestitkama i Mišiću a boga mi, vlajo i nek je srećan rođendan i ćeri! :birthday: i :birthday:
Pridružujem se čestitkama i Mišiću a boga mi, vlajo i nek je srećan rođendan i ćeri! :birthday: i :birthday:
milan zmaj New member Aug 17, 2014 #1,735 Vlajo da je živa i zdrava i da joj kupiš jednu lepu Omegicu
vlajo New member Aug 17, 2014 #1,737 milan zmaj said: Vlajo da je živa i zdrava i da joj kupiš jednu lepu Omegicu Click to expand... Milane, iz tvojih usta u božije uši :thumbsup:... Hvala Joppa
milan zmaj said: Vlajo da je živa i zdrava i da joj kupiš jednu lepu Omegicu Click to expand... Milane, iz tvojih usta u božije uši :thumbsup:... Hvala Joppa