Shmizla Administrator Staff member Dec 18, 2014 #2,041 Neka je srećan! Čestitke i od mene! :birthday:
Vladimir NS Member Dec 19, 2014 #2,043 Hvala! Trenutno na slatkim mukama, kakvim satom obeleziti ovaj ”mali” jubilej...
MMario Well-known member Dec 26, 2014 #2,045 BANDIDO, Sve naj,naj za tvoj rodjendan......i puno satova u 2015 i u sledecim godinama :beer:
anbeast New member Dec 26, 2014 #2,048 Prokleti tapatalk i mobilni internet... moj post je nekuda nestao... Evo sa kompa: Feliz cumpleaños, BANDIDO
Prokleti tapatalk i mobilni internet... moj post je nekuda nestao... Evo sa kompa: Feliz cumpleaños, BANDIDO
BANDIDO New member Dec 26, 2014 #2,050 Hvala poštovanim kolegama na čestitkama,lijepo se u današnjem svijetu osjećati tako lijepo i dobrodošlo,tako sa svojima kao što je meni na ovom portalu.Najjači smo živi i zdravi bili pozzz
Hvala poštovanim kolegama na čestitkama,lijepo se u današnjem svijetu osjećati tako lijepo i dobrodošlo,tako sa svojima kao što je meni na ovom portalu.Najjači smo živi i zdravi bili pozzz
vladas Moderator Dec 31, 2014 #2,057 max pain i BANDIDO (sa malim zakasnjenjem) - srecan rodjendan i puno zdravlja, srece i satova . :birthday:
max pain i BANDIDO (sa malim zakasnjenjem) - srecan rodjendan i puno zdravlja, srece i satova . :birthday:
BANDIDO New member Dec 31, 2014 #2,059 Max pain čestitke živ i zdrav bio,Vladaš hvala nikad nije kasno pozz
vlajo New member Dec 31, 2014 #2,060 Max pain srećan rođiš, a i tebi Done, sa zakašnjenjem, svim forumašima mnogo sreće, a pre svega zdravlja u Novoj 2015. :beer::cheers::dancing2:
Max pain srećan rođiš, a i tebi Done, sa zakašnjenjem, svim forumašima mnogo sreće, a pre svega zdravlja u Novoj 2015. :beer::cheers::dancing2: