Rođendan :)

Hvala vam svima od srca...
Sad stvarno moram da brisem,ubice me gosti samo mi pricaju - ostavi vise taj telefon!

Srecan rodjendan Marko, i sve najbolje! :birthday:

P.S. Kako ovaj forum ne zna kada ti je rodjendan, nisi ga uneo pri registraciji ???

Pozdrav.

Druze Marko,
Srecan ti rodjendan i sto rece Milan - zelim ti jedno zgepce da zakmeci, a satova ce vec biti ;).

Pozdrav,
Vlada

Mare, srecan rodjendan i da ti se ostvare sve zelje + da nabavis jedan dobar seiko!

Hvala Simo! Seiko kazes? :no: Ajde videcemo nesto,nisam neki ljubitelj ali stvarno postujem Seiko! :top:

Srecan rodjendan Marko, i sve najbolje!

P.S. Kako ovaj forum ne zna kada ti je rodjendan, nisi ga uneo pri registraciji ???

Pozdrav.

Hvala Vladane,castim pice na planini

Forum ne zna zato sto sam ocigledno uneo pogresne podatke,mozda je razlog bio preveliko uzbudjenje kada natrcah na ovako dobar forum..

Srećan rođoš Marko, u zdravlju slavio sa nama još dugo godina.

Hvala Igore! Mozda i bude nesto od toga :hello:

Druze Marko,
Srecan ti rodjendan i sto rece Milan - zelim ti jedno zgepce da zakmeci, a satova ce vec biti.

Pozdrav,
Vlada

Hvala druze,ajde videcemo nesto... Dos recimo dve godine pa onda jedno 2 komada,za pocetak! :D

Sve najlepse i puno lepih satova!

Hvala druze!
pridruzujem se cestitkama, srecan rodjendan i sve najbolje! kolekciju da zatvoris jednim paneraiem do sledeceg rodjendana :)

Sve najbolje zelim

:dance3:
Hvala i tebi druze,dobra pesma neko mi je vec slao :lol:

Sa malim zakašnjenjem, srećan rođendan i sve najlepše.

Nikakav problem Neso,hvala ti druze!

Da ne bi Milana...
Marko,prijatelju,sretan tebi rođandan!!!
Neka ti se ispune sva lepa očekivanja:D

Hvala Vladane! Nadam se da hoce!

Članu
23jewelsželim da čestitam rodjendan, da je živ i zdrav i da skupi i nosi sto veći broj satova koji mu se svidjaju...ostalo nek se učlani u drugi forum pa nek tamo isto ima uspeha :)))
Srećan to rodjendan druže

Pridruzujem se cestitkama, i da obojica uvecate kolelcije, valjda ce se neko setiti i za rodjendan da pokloni nesto :)

Back