B Bole New member Apr 24, 2009 #1 Tema u kojoj možete čestitati rođendan nekom od naših dragih članova! :birthday: *** Vladi (admin-u) SRECAN RODJENDAN! Attachments Happy-Birthday.jpg 106.3 KB · Views: 2,211 Last edited by a moderator: Aug 4, 2013
Tema u kojoj možete čestitati rođendan nekom od naših dragih članova! :birthday: *** Vladi (admin-u) SRECAN RODJENDAN!
N Njami New member Apr 24, 2009 #2 Re: Srecan rodjendan !!!! Srećan rođendan i sa moje strane. Zelim sve najbolje... Btw, na isti dan i mojoj mami . Pozdrav
Re: Srecan rodjendan !!!! Srećan rođendan i sa moje strane. Zelim sve najbolje... Btw, na isti dan i mojoj mami . Pozdrav
Laslo51 New member Apr 24, 2009 #3 Re: Srecan rodjendan !!!! I sa moje strane puno srece i uspeha SRETAN RODJENDAN
zdragana New member Apr 25, 2009 #4 Re: Srecan rodjendan !!!! Hej, i ja se pridruzujem cestitkama za rodj. ali sa jednim danom zakasnjenja... Juce uopste nisam posecivala sajt... Pozz!
Re: Srecan rodjendan !!!! Hej, i ja se pridruzujem cestitkama za rodj. ali sa jednim danom zakasnjenja... Juce uopste nisam posecivala sajt... Pozz!
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 1, 2009 #5 Re: Srecan rodjendan !!!! Sa zakasnjenjem, ali svakako VELIKO HVALA svima. Pozdrav, V.S.
Laslo51 New member May 2, 2009 #6 Re: Srecan rodjendan !!!! hvala vam sto ste se setili za MOJ divan dan
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 3, 2009 #7 Re: Srecan rodjendan !!!! Laslo51 said: hvala vam sto ste se setili za MOJ divan dan Click to expand... Laslo SREĆAN ROĐENDAN sa malim zakašnjenjem. Neka te dobro služe i zdravlje i satovi! Pozdrav, V.S.
Re: Srecan rodjendan !!!! Laslo51 said: hvala vam sto ste se setili za MOJ divan dan Click to expand... Laslo SREĆAN ROĐENDAN sa malim zakašnjenjem. Neka te dobro služe i zdravlje i satovi! Pozdrav, V.S.
CipWeeve New member Jul 21, 2009 #12 Srecan rodjendan Izvinjavam se sto nisao stigao ranije gospodinu Petru da cestitam rodjendan..........Srecan rodjendan i sve najbolje u daljem zivotu i radu.....
Srecan rodjendan Izvinjavam se sto nisao stigao ranije gospodinu Petru da cestitam rodjendan..........Srecan rodjendan i sve najbolje u daljem zivotu i radu.....
watchmag01 Časovničar Apr 24, 2010 #13 Rođendan Priča se u brijačnici da šef Vladan ima rođendan!! SRETAN ROĐENDAN VLADANE:birthday::cheers::beer::dance3:
Rođendan Priča se u brijačnici da šef Vladan ima rođendan!! SRETAN ROĐENDAN VLADANE:birthday::cheers::beer::dance3:
HADzI DALIBOR New member Apr 24, 2010 #14 re: Rođendan Jel !? Pa pridružujemo se željama i pozdravima!
RUS Moderator Apr 24, 2010 #16 re: Rođendan Takodje se pridruzujem cestitkama. Sve najbolje! :birthday:
milan zmaj New member Apr 24, 2010 #17 re: Rođendan pa.......nadogradjujem se cestitkama....da u tekucoj godini uzmes neki bas koji si zeleo
re: Rođendan pa.......nadogradjujem se cestitkama....da u tekucoj godini uzmes neki bas koji si zeleo