D Djordje Banned Aug 7, 2012 #321 Hepi ti rodjendan,Simo!:birthday: :cheers: Uostalom gde je Sima? Na moru? Nema ga nesto.
backarelli Well-known member Aug 7, 2012 #325 Simo , srećan rodjos ti želim izu sve snage !!!:birthday: Zagore Zagore, ručak ti.... znaš ti već šta Srećan rodjos majstore i izvini što okasnih !!!!
Simo , srećan rodjos ti želim izu sve snage !!!:birthday: Zagore Zagore, ručak ti.... znaš ti već šta Srećan rodjos majstore i izvini što okasnih !!!!
sima hrabri Moderator Aug 8, 2012 #327 fala svima na cestitkama! :beer: jasta, djole, nocas stigo s moreta, pa evo tek sad stizem i do kompa. sta ima ovde? vidim, radi se! trebace mi jos nedelju dana da iscitam sve sto sam propustio.
fala svima na cestitkama! :beer: jasta, djole, nocas stigo s moreta, pa evo tek sad stizem i do kompa. sta ima ovde? vidim, radi se! trebace mi jos nedelju dana da iscitam sve sto sam propustio.
VLADAN P Super Moderator Staff member Aug 10, 2012 #335 Gos'n Pugo Srećan rođendan! Želim Vam dobro zdravlje i da Vas ruka i oko služe još ovoliko godina.
sima hrabri Moderator Aug 10, 2012 #336 pridruzujem se cestitkama! gosn' pugo, da ste nam zivko i zdravko, mirko i slavko bar jos ovoliko, a posle kako 'ocete! :beer:
pridruzujem se cestitkama! gosn' pugo, da ste nam zivko i zdravko, mirko i slavko bar jos ovoliko, a posle kako 'ocete! :beer:
vladas Moderator Aug 10, 2012 #339 Pridruzujem se cestitkama, pugo. Neka je zdravlja i srece, ostalo samo dolazi (uz trud ). :birthday: