ljubiteljsatova
New member
Zanima me vase misljenje da li je mnogo za GMT-Master ll, sa keramikom, nov, ali bez papira dati 3300e? Hvala unapred i molim vas za hitan odgovor!
Rolex je čudo kao i fenomen "paljevine" ljudi na tu robnu marku,koji su spremni na sve,eventualne,rizike,samo da bi ga imali.
"Hvalio" bih ja još Rolex,nego već imam jednu packu od moderatora,pa tu stajem.........
Ja osobno postujem Rolex ali nikada ne bih platio punu cijenu za njega.Za cijenu novoga mogu se naci i elitniji satovi.Ali kupovina ocuvanog Rolexa na kojem je prvi kupac izgubio na vrijednosti je sasvim druga stvar.Takoder ako je sat ukraden ne bih ga kupio,previse problema u buducnosti i nije bas moralno.
Decko veruj mi voleo bi i ti da imas jedan Rolex na ruci,to je sve sto cu reci...
Ne verujem,čiko.
Jer kada bih imao te pare,a želeo bih ronilački sat,pre bih uzeo Marin Diver od Ulysse Nardina ili Blancpain-ov Fifty Fathoms.
Ne bih želeo da ovo predje u neko "pljuvanje" Rolexa,jer je on ostavio traga u svetu satova.Jedino mi nije jasno kako firma koja "štancuje" satove,negde sam pročitao oko pola miliona godišnje,a u svojoj ponudi nema ni jedan sat komplikaciju,npr. njihova Daytona-hronograf,nema čak ni datum,se kotira tako "visoko".
Dobro decace a kakve veze GMT II ima sa ronilackim satovima?
Sub, čoveku je pružen odgovor još na samom početku teme. Cena od 3300€ je previsoka za sat bez papira, pa sve da dolazi direkt iz fabrike. Sad, svaki proizvod vredi onoliko koliko je kupac spreman da ga plati... Pa ako neko želi da izdvoji i izdvoji 3300€ za dotični model, to može samo da znači da sat nekome vredi toliko.Neverovatno covek pita da li je visoka cena,a odmah krenu price ne bi ni za zivu glavu taj sat,ima boljih,ima lepsih,nije nista narucito.....