RUS Moderator Dec 7, 2015 #1 Rolex Milgauss ref. 116400 ručno izgraviran u potpunosti od strane Made Worn kompanije.
М Милан Милановић Banned Dec 7, 2015 #2 није ми јасно како им је пошло за руком да овако угравирају челик ручно
veberz New member Dec 7, 2015 #3 Милан Милановић said: није ми јасно како им је пошло за руком да овако угравирају челик ручно Click to expand... dugotrajnim, mukotrpnim i preciznim radom
Милан Милановић said: није ми јасно како им је пошло за руком да овако угравирају челик ручно Click to expand... dugotrajnim, mukotrpnim i preciznim radom
lookic Member Dec 7, 2015 #5 Prvo sam pomislio da je samo marketinški trik u pitanju, ali je stvarno ručno rađeno, ne postoje dve identične šare. Ovo jedino mogu da urade pod mikroskopom
Prvo sam pomislio da je samo marketinški trik u pitanju, ali je stvarno ručno rađeno, ne postoje dve identične šare. Ovo jedino mogu da urade pod mikroskopom
tihomirov New member Dec 8, 2015 #6 Malo kičasto ali lijepo izrađeno, pojedini modeli Colt revolvera su također bili slično ukrašeni.
zma New member Dec 9, 2015 #7 au... svaka cast!!! sad znam gde cu da potosim novce koje sam spremao za novi auto....
eee Super Moderator Staff member Dec 9, 2015 #8 Čovek je đavo, šta sve neće napraviti Sviđa mi se, svaka čast majstoru za rad i trud.
KureNS New member Dec 9, 2015 #9 eee said: Čovek je đavo, šta sve neće napraviti NE sviđa mi se, svaka čast majstoru za rad i trud. Click to expand... Mala ispravka... Kičasto, iskreno, ne bih ga na ruku stavio...
eee said: Čovek je đavo, šta sve neće napraviti NE sviđa mi se, svaka čast majstoru za rad i trud. Click to expand... Mala ispravka... Kičasto, iskreno, ne bih ga na ruku stavio...
eee Super Moderator Staff member Dec 9, 2015 #10 Nije loš . Doduše, ja ga ne bih nosio al samo zbog veličine
zarekg Member Dec 9, 2015 #11 KureNS said: Mala ispravka... Kičasto, iskreno, ne bih ga na ruku stavio... Click to expand... Potpuno se slazem. Ovakav kakav je vise mi ide na one istetovirane japi mafijase... Mada za rad svaka cast, tu skidam kapu.
KureNS said: Mala ispravka... Kičasto, iskreno, ne bih ga na ruku stavio... Click to expand... Potpuno se slazem. Ovakav kakav je vise mi ide na one istetovirane japi mafijase... Mada za rad svaka cast, tu skidam kapu.