Rolex satovi - video klipovi

Kako su dobro odradili ove rimske brojeve! Uopšte ne iritiraju. To nisu brojevei, to su linije... :) To kažem jer nisam strastveni ljubitelj rimskih brojeva. Oni prevashodno moraju da me nekako zadive da bi mi se ceo sat dopao.

Lep, lep sat. Sviđa mi se. I ova nazubljena korona i oblik krunice. Sve mi se sviđa.

Rolex Deepsea – The Last Frontier

The Rolex Way - Made in Switzerland

The Rolex Way - Tested to Extremes

Meni jedan od najlepsih Rola, majstorica je malkice bucmasta ali zna posao.....druzio bi se ja s njom, normalno horoloski!
Em zna servisirat Rolu, em vozi mecku, em moj cal.

[h=1]New Rolex Cellini Time[/h]

[h=1]New Rolex Oyster Perpetual[/h]

[h=1]New Rolex Yacht-Master[/h]

Interesantno za pogledati. Naime David Khalil autor videa i jedan od dilera Rolexa (nije zvanični diler-AD, nego kupac i prodavac polovnih satova, ovo je njegov sajt Buy & Sell Secondhand Watches | Preowned Rolex, Cartier, Omega, Patek Philippe | WatchCollectors.co.uk ) ima interesantnu tvrdnju vezanu za skidanje nalepnica od strane Rolex dilera (AD). Takođe ima interesantnu tvrdnju vezanu za uslove važenja odnosno ne važenja garancije. Da ne prepričavam pogledajte video.

Zna li neko da li ovo sa nalepnicama rade i kod nas? Priča sa nalepnicama se odnosila na kako kaže "authorized dealership" a ne na "Rolex boutique".

Isto tako tvrdi da ukoliko želite da promenite brojčanik na svom Rolex-u , nebitno zašto to želite, Rolex će vam ispuniti želju kao i ranije i naravno naplatiti. Međutim, sada Rolex traži da uradite i kompletan servis sata ukoliko je sat stariji od 3 meseca.

Ovde govori o nestručnosti Rolex-ovih distributrea (Rolex dealership). Malo je odužio video, moglo je sve i duplo kraće ali vredi pogledati.

Last edited:
Back