Royal Wedding

Čak ni verenički prsten od mlade,nije mogao da zaseni prelepi sat koji nosi princ William.....:proud: :congrats:

Attachments

• vo_uk_william_kate_ring_cnn_640x360.jpg
    vo_uk_william_kate_ring_cnn_640x360.jpg
    14.2 KB · Views: 170
Koji sat je u pitanju?
Omega seamaster ili gresim?

Stvarno je mogao nesto bolje za svadbu... :blink:
Mislim metalna narukvica,bar da je na kozi... :banghead:

Edit - dobra je mlada :D

Koji sat je u pitanju?
Omega seamaster ili gresim?
Stvarno je mogao nesto bolje za svadbu... :blink:
Mislim metalna narukvica,bar da je na kozi... :banghead:....
^ nemoj tako.:no:
I Bond ga je godinama nosio na metalu pa sto ne bi onda i obican princ. :D

Last edited:
Ne,nisi me razumeo,mislim da bi za jednog princa bilo pristojnije da nosi neki Lange na kozi na svom vencanju.
Mada ljakse je to,sta on zna... :stupid:

E kazu da je sestra princeze mnogo dobra,sad sam cuo na hronici...

koliko je to lose kad imas puno para pa ne znas sta ces sa njima do te mere da ne razmisljas koji sat ces nositi na svadbi...odelo ne sumnjam da mu je vrhunsko...mora bit neki kiton ili brioni...a ko je zasluzan za mladin nakit, jel se zna?

Zasto svi mislite da ne zna sta je stavio na ruku?
Taj sat u toj verziji je klasika koja dobro (odlicno) izgleda i na ronilackom ali i na svadbenom odelu !
E sad, zasto nije stavio neki skuplji? Mozda je skroman, a mozda jednostavno voli taj sat kao i mnogi drugi.

Last edited:
Skromnost je vrlina,ako to neko dosad još nije čuo.....:agree:
A što se tiče baš tog modela sata,to je poklon od pokojne majke koji je on dobio još ranije.A izgleda da nije neki skorojević,kao neki,pa da menja sat svaki dan i svakom prigodom.
A da je mogao imati Lange,imao bi ga medjutim on i dalje nosi Omegu,svidjalo se to nekom ili ne.
A da li je jedan princ seljak ili ne,to je ispod svakog nivoa ali tako tipično-etiketarno za nas.....:nono:

Angel,potpuno se slazem sa tobom u vezi Ramba. On je nekrunisani kralj,a ne ovaj mali kojeg nazivaju princ :D Princ je to sto jeste samo zato sto mu je to nametnuto rodjenjem,a ne zato sto je necim zasluzio. Tako da,sto bi Rambo rekao,celog zivota dup_tu parama podizu moral...

Mladji brat Princ Harry od Welsa je mnogo veća faca, nosi G shock , skroman dečko.

prince-harry-of-wales-and-casio-g-shock-gallery.jpg
-Slika "maznuta" sa neta

Ljudi, nije svakome sat što je i nama, nekima sat od 10€ meri isto vreme kao i onaj od 10000€.

Skromnost čoveka se pokazuje na druge načine, njih tišti život mladoga normalnog čoveka koji je koliko toliko ne dostižan njima pa i samim tim stvori se jedan vid kompleksa u čoveku pa javnosti pokazuju koliko su oni nalik običnim ljutima.
Dok prolaze palatom gledaju u VACHERON CONSTANTIN satove, dok za bakinim stolom postoji i po neki BREGUET čisto što je prabaka ostavila u nasleđe, možda je slučajno i bio prenamotan dok se mali Haryy igrao za bakinim stolom, ko će ga znati.

Angel,potpuno se slazem sa tobom u vezi Ramba. On je nekrunisani kralj,a ne ovaj mali kojeg nazivaju princ :D Princ je to sto jeste samo zato sto mu je to nametnuto rodjenjem,a ne zato sto je necim zasluzio. Tako da,sto bi Rambo rekao,celog zivota dup_tu parama podizu moral...

Joooj jednom je uhvatio moju brkatu tetku za obraz! :lol: Kralj....:happy:

posto sam bio ( objektivno ) sprecen da posmatram taj ultra mega giga spektakl,
samo mogu da kazem da sam gledao prenos da bi mi srce treperilo svake sekunde,
isto kao sto mi je treprila zgrada 1999., sto od strazevice, sto od rts -a, sto od sume
na zvezdari, pa malo sume na banjici, pa malo policijske akademije itd...

neka je sa srecom, cestitam i zelim im sve najbolje, isto koliko i oni nama...

:D :D :D

posto sam bio ( objektivno ) sprecen da posmatram taj ultra mega giga spektakl,
samo mogu da kazem da sam gledao prenos da bi mi srce treperilo svake sekunde,
isto kao sto mi je treprila zgrada 1999., sto od strazevice, sto od rts -a, sto od sume
na zvezdari, pa malo sume na banjici, pa malo policijske akademije itd...

neka je sa srecom, cestitam i zelim im sve najbolje, isto koliko i oni nama...

:D :D :D
kakve njih dvoje imaju veze sa ovim sto si ti napisao!?!?!

Last edited:
odgovor je vrlo jednostavan ali nije po pravilima foruma tako da bi bilo lepo da se ovo
smatra odgovorom.

:)

Back