RUS - Moji satovi

Re: RUS. - Moji satovi

Doxa koju mislim da nisam do sada predstavljao.
U pitanju je sat koji je moj stari dobio za 10 godina rada. Kao sto se vidi sat je iz 1980. Posto je cale slabo nosio satove, i kad je nosio to je uglavnom bio kvarcni seiko, ovaj sat je kao nov.
Nije stavljen vise od 10 puta na ruku za sve ove godine.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
Ima originalni kais, i kutiju koju nisam pronasao za slikanje, ali tu je negde.
6.jpg 7.jpg

Krasno, predivna doxa.. volio bi da ja imam neki sat kao obiteljsko naslijedje. Morat cu sam pokrenuti tradiciju. :)

Bas je lep sat i dobar werk u njemu! Pozlacen? Znas li koja je debljina pozlate? Dimenzija bez krunice 35-36?

Pozlata je u pitanju. Za debljinu ne znam, mislim da je 20 mikrona, ali moram da proverim.
PRecnik je 36mm bez krunice.

Hvala svima!

Jeste da kasnim, ali moram da kažem da je ova doxa prelepa. Sreća je što je u rukama pravog ljubitelja i znalca, a znajući kakav je kvalitet, mislim da će i tvoji unuci moći da se hvale porodičnim nasleđem.

Moja greska, ipak je 10 mikrona, sad sam proverio.

Hvala Neso, nadam se da hoce.:)

Kao i obično...Pozdrav tvome od moga -

11885d1293546456-vladan-p-moja-ko-lekcija-doha1.jpg

I kako ti se cini kvalitet, najvise me zanima kakva je ta donja strana, onako djeluje neobradjeno. Inace odlicno mu stoji. Ja bih gledao da uzmem neku braon

Cini mi se da je kvalitet dobar. Tek pre sat, dva sam stavio na sat, pa nisam stigao ljudski ni da isprobam.
Videcu za par dana kako ce da se ponasa, za sada ok.

Dakle , sve čestitke na prinovi:congrats: ... Deep Blue je najkraće rečeno bez i jedne jedine mane !!! :drool: :thumbup:

Meni bi svakako bila ! :yes4: Pa zamisli takvu (bukvalno) satinu , a da imaš osećaj da je šuplja ... :(

To je bre, mrga , te mora imati težinu, koja mu svakako priliči i dolikuje. Ja ti kažem, da se ne skida sa ruke jedno nedelju i po-dve , nebi više ni osetio. Nekom promenom posle toga , mislio bi da si stavio igračku. Meni je na njemu ama baš-baš sve potaman ! Jednostavno mu ne vidim niti jednu manu, da kažem "eto, to mi se nesvidja, ostalo super" . Nema to, kolko god da sam se nagledao slika, a budi siguran da bi ti rekao. Stvarno, vrhunska prinova ! :congrats:

Back