krstin New member Dec 2, 2013 #441 Re: RUS. - Moji satovi Super fora! Kad bi se dalo naci neko plasticno providno kuciste recimo, da moze i da radi u dzepu
Re: RUS. - Moji satovi Super fora! Kad bi se dalo naci neko plasticno providno kuciste recimo, da moze i da radi u dzepu
Dragojlovic Darko New member Dec 2, 2013 #442 Re: RUS. - Moji satovi Najbolje da kupim jedan Unitas i okacim ga na kljuc:lol:. Imas i ti 2836 kad ti se vec toliko svidja, mozes ga staviti na kljuc od auta
Re: RUS. - Moji satovi Najbolje da kupim jedan Unitas i okacim ga na kljuc:lol:. Imas i ti 2836 kad ti se vec toliko svidja, mozes ga staviti na kljuc od auta
RUS Moderator Dec 2, 2013 #443 Re: RUS. - Moji satovi A ne, na kljuc od auta dolazi u obzir iskljucivo 2892, ali ga nazalost nemam.
RUS Moderator Dec 2, 2013 #445 Re: RUS. - Moji satovi Hvala! Moze to i bolje, videcemo kako ce ispasti MK2, MK3....
backarelli Well-known member Dec 2, 2013 #446 Re: RUS. - Moji satovi RUS. said: Rasturi Hamilton, 2836 bi izgledao lepo kao privezak. Click to expand... :laugh:
Re: RUS. - Moji satovi RUS. said: Rasturi Hamilton, 2836 bi izgledao lepo kao privezak. Click to expand... :laugh:
milan zmaj New member Dec 3, 2013 #448 Re: RUS. - Moji satovi Ovo je za zatvor jaooo gledam mehanizam i maznucu ti ga kad se vidimo da moze na pametnijr mesto da se metne
Re: RUS. - Moji satovi Ovo je za zatvor jaooo gledam mehanizam i maznucu ti ga kad se vidimo da moze na pametnijr mesto da se metne
RUS Moderator Dec 5, 2013 #450 Re: RUS. - Moji satovi Pokusaj da uslikam logo. Mnogo mi se svidja, jedan od razloga zasto sam uzeo visodate.
Re: RUS. - Moji satovi Pokusaj da uslikam logo. Mnogo mi se svidja, jedan od razloga zasto sam uzeo visodate.
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 5, 2013 #451 Re: RUS. - Moji satovi To je zato što ti je genetski usađena ljubav prema sličnoj kombinaciji slova
RUS Moderator Dec 6, 2013 #452 Re: RUS. - Moji satovi Tesko da je zbog toga, ali stvarno je slicnost velika.
Dragojlovic Darko New member Dec 10, 2013 #454 Re: RUS. - Moji satovi Lako mi je za tebe kad imas mehanizama za bacanje. Odlicno je ispalo, kad ce panut neki 2892 za kljuc od auta
Re: RUS. - Moji satovi Lako mi je za tebe kad imas mehanizama za bacanje. Odlicno je ispalo, kad ce panut neki 2892 za kljuc od auta
veberz New member Dec 10, 2013 #455 Re: RUS. - Moji satovi eh Vladane, tije trije poruka ranije kombinacije svima nama fale sada...
Shmizla Administrator Staff member Dec 10, 2013 #456 Re: RUS. - Moji satovi Jao još jedan! :man_in_love: Rasturaš satove i ne žališ! EDIT: Moram da dodam. Ovaj manji je lepši!
Re: RUS. - Moji satovi Jao još jedan! :man_in_love: Rasturaš satove i ne žališ! EDIT: Moram da dodam. Ovaj manji je lepši!
RUS Moderator Dec 10, 2013 #457 Re: RUS. - Moji satovi Dragojlovic Darko said: ..kad ce panut neki 2892 za kljuc od auta Click to expand... Kad naleti povoljno. Shmizla said: ... Rasturaš satove i ne žališ! Click to expand... Vec su bili u delovima.
Re: RUS. - Moji satovi Dragojlovic Darko said: ..kad ce panut neki 2892 za kljuc od auta Click to expand... Kad naleti povoljno. Shmizla said: ... Rasturaš satove i ne žališ! Click to expand... Vec su bili u delovima.
Neša Super Moderator Staff member Dec 10, 2013 #458 Re: RUS. - Moji satovi Odličan privezak i odlična ideja :congrats: