RUS - Moji satovi

Re: RUS. - Moji satovi

Dobro mu stoji i taj kožni! S obzirom da vidim da voliš da često menjaš, možda bi mu super legao i neki svetlo braon ili bež boje! ;)

Mozda bi legao dobro, ali iz nekog razloga ne volim bas previse braon kaiseve. Zaista ne znam zbog cega, nemam nikakav odredjeni razlog, jednostavno mi ne leze. Recimo na visodatu prvo sto sam uradio, zamenio sam braon kais.

Al' sto znas da odabereeees...

E'svaka tebi cast, u zdravlje neka te sluzi, super je. I jos ta prateca oprema. Ihaaa..

Mirno! Pozdrav!

2054497_LRG-169.jpg

Nije votka rakija, mada nocas udara ...;)

Pozz

Mozda bi legao dobro, ali iz nekog razloga ne volim bas previse braon kaiseve. Zaista ne znam zbog cega, nemam nikakav odredjeni razlog, jednostavno mi ne leze. Recimo na visodatu prvo sto sam uradio, zamenio sam braon kais.

Hehe...nisam znao. Mada, ako ti se ikada promeni ukus, ti se seti ovog predloga! :)

Evo sad sam natenane seo i procitao svih 50 strana ove teme... Kolekcija je respektabilna u svakom pogledu, iako za moj ukus ima visak vintage satova - sto ne znaci da ih manje cenim. Definitivno dugogodisnji hobi, cestitke za trud i strpljenje potrebno za skupljanje ovakve kolekcije.

Naravno, moj favorit iz kolekcije je Oris Williams F1, premda su ti TAG i Orient bas dobri :drool:

A sto volis poker i taj hard disk to je strasno:D. Salim se odlicne fotke, nekako se ovaj bas dobro uklopio sa ovim motivima:thumbsup:

Sta ces, volim poker, blackjack, preferans, ma sve sto ima veze sa kartama.;)

U Vegasu zabranjuju koriscenje mobilnih telefona zbog aplikacija koje pomazu brojanje karata, povecavajuci sanse za dobitak... Zamisli sta bi se desilo kad bi te videli sa satom koji ima lepo rasporedjene karte, ama sve kao da si profesionalac :D

Ne smes samo za stolom da razgovaras. Ako recimo imas poziv, mozes da preskocis ruku, pomeris se par metara od stola, obavis poziv i vratis se. Mada, mislim da je to vise zbog neke kulture, nego zbog brojanja i takvih stvari.
Na svim drugim mestima je dozvoljeno koriscenje.

Last edited:
Back