RUS - Moji satovi

Koji si gastarbajter,jao,sada ce ti nik biti Nemac,:lol:,cestitam,odlican sat,u zdravlju ga nosio i neka se zadrzi malo duze od ostalih u kolekciji.

Haha, taman sam mislio da te pitam jel ovo generalna proba za Sub-a:D. Cestitke od srca bas je lijep u zdravlju ga nosio i boljim zamijenio:thumbsup:. I kako ti se cini kakvi su prvi utisci

I kod mene je to sa lupom presudilo.......a malo i to sto model sa zelenim bezelom nemaju vec duze vreme na stanju.;)

Rujo, ako nije tajna, koliko te izašao sa sve šipom i odakle si poručio ?
Moram da vidim uživo kako izgleda. E da, možda si negde napisao, no nisam video... Koliko si čekao na sat ?

Svaka cast za izbor. Imao sam Ocean 1 black, ali nikad nisam prezalio sto nisam uzeo vintage red, prvenstveno zbog C3. Svjetli li to? :)

Rujo, ako nije tajna, koliko te izašao sa sve šipom i odakle si poručio ?
Moram da vidim uživo kako izgleda. E da, možda si negde napisao, no nisam video... Koliko si čekao na sat ?

Izasao je 358e i porucen je sa zvanicnog sajta. Sat je stigao u EU za 3 dana, i donet mi je, tako da nisam platio porez i carinu.

Uvek moze da se vidi kako izgleda, uz neku kaficu, to nikada nije bio problem.

Ehhh... jedva čekam da se konačno svi uskladimo sa vremenom za tu kaficu .

Elem, odlična cena za odličan sat ! :thumbup:

Svaka cast za izbor. Imao sam Ocean 1 black, ali nikad nisam prezalio sto nisam uzeo vintage red, prvenstveno zbog C3. Svjetli li to? :)

Nije lose, svetli sasvim solidno, mada ima i dosta boljih.

Nemam uslove i opremu da napravim kvalitetnu fotku, ali evo jedne u pokusaju, bez ikakve dorade. Nije bas ispalo kako sam planirao, uzivo izgleda bolje.

Last edited:
Back