backarelli Well-known member Apr 26, 2014 #601 Ovu verziju prvi put vidim... kako bi mh dobro legao mod na kazaljke...recimo od Burana chrono
WatchHunter New member May 9, 2014 #606 svaka cast, dobro si se toga setio, pravi primerci u cast velike crvene armije
krstin New member Sep 23, 2014 #612 Hocemo li dobiti sliku sa postavljenom gumom? Daj neke utiske... Razmisljao i ja da zamenim originalnu na monsteru!
Hocemo li dobiti sliku sa postavljenom gumom? Daj neke utiske... Razmisljao i ja da zamenim originalnu na monsteru!
RUS Moderator Sep 23, 2014 #614 Ispraznila mi se baterija, pa nisam stigao da napravim slike dok je guma na satu, postavicu sutra. Ovako prvi utisci su ok, zadovoljan sam. Sirina je 20mm, a rupice su pravljene za Seikove "fat" iglice. Last edited: Sep 23, 2014
Ispraznila mi se baterija, pa nisam stigao da napravim slike dok je guma na satu, postavicu sutra. Ovako prvi utisci su ok, zadovoljan sam. Sirina je 20mm, a rupice su pravljene za Seikove "fat" iglice.
Dragojlovic Darko New member Jan 2, 2015 #619 Da to nisi kupio neki foto aparatic mozdaFini satici ovaj Start mi je zanimljiv:thumbup:
MMario Well-known member Jan 2, 2015 #620 Ma kupio je sigurno.....a satici super, bravo za RUS-a i starovremenske