vladas Moderator Jan 3, 2015 #622 Ma stidi se da ga pokaže . (e da bar ima talasiće, što bi rekao marko14 )
RUS Moderator Jan 3, 2015 #624 Bitno je da ste vas dvojica izlajkovali jedan drugome poruku, a za talasice cemo lako.
marko14 New member Jan 3, 2015 #627 Cestitam,pa sto pre da kupis onaj sa talasicima,salim se,u zdravlju ga nosio,bas lep sat.
М Милан Милановић Banned Jan 4, 2015 #628 hehe prelepa samo ja nikad ovako ne ostavljam sat da ga ne ogrebem slucajno celik je tvrdji od porculana ali opet moze da ostavi ogrebotinu
hehe prelepa samo ja nikad ovako ne ostavljam sat da ga ne ogrebem slucajno celik je tvrdji od porculana ali opet moze da ostavi ogrebotinu
Dragojlovic Darko New member Jan 4, 2015 #629 Lijepa je Rujo Omega. Cestitke neka te dugo sluzi i naravno ne stedi na slikama
MMario Well-known member Jan 4, 2015 #630 Pusti njih i talasice...uzivaj u lepotici druze.....u zdravlju te sluzila :thumbsup:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 4, 2015 #632 Stvarno bez talasića ?:crying: ČESTITAM! :thumbup:
8 83stojan Active member Jan 4, 2015 #633 Prelepa OMEGA :thumbsup:,iskrene cestitke u zdravlju je nosio!
gogmajster New member Jan 4, 2015 #634 Cestitam,Rus!Ovakva prinova podize talase,bilo ih prije nje ili ne (Y)
vladas Moderator Jan 4, 2015 #638 Vlado, znam koliko si je želeo i čekao i baš mi je drago da je tu i da uživaš u fenomenalnim detaljima! Sve čestitke :congrats:.
Vlado, znam koliko si je želeo i čekao i baš mi je drago da je tu i da uživaš u fenomenalnim detaljima! Sve čestitke :congrats:.