Elvedin Well-known member Sep 3, 2018 #741 Odlican. U zdravlju da ga koristis. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
gogmajster New member Dec 3, 2018 #746 Odlican je,Vlado.Dvaput sam imao obicni,svaki put me nesto prebacilo da je kao velik (a nije) i cak mi i žena za njim plače... Sad bih definitivno crni,da trebam birati. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Odlican je,Vlado.Dvaput sam imao obicni,svaki put me nesto prebacilo da je kao velik (a nije) i cak mi i žena za njim plače... Sad bih definitivno crni,da trebam birati. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Elvedin Well-known member Dec 3, 2018 #749 Rus, u zdravlju da te sluzi. Odlican sat. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Neša Super Moderator Staff member Dec 3, 2018 #751 Missim, baki, Sinne, tebra... Da ispoštujemo sat :beer:
popovac 76 New member Dec 4, 2018 #754 RUS said: Hvala svima! Evo jos jedna brzinska fotka 5217 Click to expand... Fantastičan je kolega................. u zdravlju ga nosio .... Uzgred videh da stari traži novog vlasnika ako ako (on ionako navijao za partizan )
RUS said: Hvala svima! Evo jos jedna brzinska fotka 5217 Click to expand... Fantastičan je kolega................. u zdravlju ga nosio .... Uzgred videh da stari traži novog vlasnika ako ako (on ionako navijao za partizan )