RUS Moderator Nov 20, 2012 #21 Re: Одг: Rus_PA - Moji satovi Raketa 2609 HA 19 rubina, rimski brojevi
backarelli New member Nov 20, 2012 #24 Re: Rus_PA - Moji satovi Bata-Rule , stavi na ovu 2609 (sa rimskim brojevima) providnu "haubu" ! Izgledalo bi extra ... PS. ne moraš se prsiti sa safirom, dovoljna je minerala :yes4:
Re: Rus_PA - Moji satovi Bata-Rule , stavi na ovu 2609 (sa rimskim brojevima) providnu "haubu" ! Izgledalo bi extra ... PS. ne moraš se prsiti sa safirom, dovoljna je minerala :yes4:
Serb New member Nov 20, 2012 #25 Re: Rus_PA - Moji satovi Rus imas kolekciju koju bi svako zeleo , iscekujemo jos primeraka , cestitam
Re: Rus_PA - Moji satovi Rus imas kolekciju koju bi svako zeleo , iscekujemo jos primeraka , cestitam
backarelli New member Nov 21, 2012 #28 Re: Rus_PA - Moji satovi -eeeeee , nju sam čekao da vidim (znam da je imaš) ! Jedna od lepših Raketa definitivno (bar meni) ... :drool: Što bi rekla ŠmizzzZZZ , BIG Like za tu lepoticu ! :congrats:
Re: Rus_PA - Moji satovi -eeeeee , nju sam čekao da vidim (znam da je imaš) ! Jedna od lepših Raketa definitivno (bar meni) ... :drool: Što bi rekla ŠmizzzZZZ , BIG Like za tu lepoticu ! :congrats:
boris88 New member Nov 22, 2012 #30 Re: Rus_PA - Moji satovi ista kao moja samo sto moja nije pozlacena :flapper:
vlajo New member Nov 22, 2012 #32 Re: Rus_PA - Moji satovi Kakva je ko sat pred dnevnik 2 sa kraja sedamdesetih
vlajo New member Nov 22, 2012 #34 Re: Rus_PA - Moji satovi Hahaha, ali taj tvoj je sa Sovjetskog dnevnika koji započinje saopštenjem politbiroa.....:lol: Ovaj JRT je više Insa look....
Re: Rus_PA - Moji satovi Hahaha, ali taj tvoj je sa Sovjetskog dnevnika koji započinje saopštenjem politbiroa.....:lol: Ovaj JRT je više Insa look....
milan zmaj New member Nov 22, 2012 #36 Re: Rus_PA - Moji satovi Svi satovi su ti lepi,sa ukusom birani...:congrats:
RUS Moderator Nov 22, 2012 #37 Re: Rus_PA - Moji satovi Hvala, Trudim se, ali ima satova na kojima jos treba da se poradi.
backarelli New member Nov 22, 2012 #39 Re: Rus_PA - Moji satovi Ništa nisam stigao da pročitam... moram idem, pa sutra...