bajker01 New member Jan 29, 2013 #201 Re: Rus_PA - Moji satovi Odlične slike Rus,čestitke :thumbsup::congrats:
Neša Super Moderator Staff member Jan 29, 2013 #205 Re: Rus_PA - Moji satovi Shockantno, Rus, shockantno
J juke New member Feb 2, 2013 #208 Re: Rus_PA - Moji satovi Lepe su ti Amfibije,pogotovu ova desno.Koji je to model i sa kog sajta si porucio?
Re: Rus_PA - Moji satovi Lepe su ti Amfibije,pogotovu ova desno.Koji je to model i sa kog sajta si porucio?
RUS Moderator Feb 2, 2013 #209 Re: Rus_PA - Moji satovi Hvala. Uzeo sam sa meranoma, to je kuciste tip 710.
skydrummer New member Feb 2, 2013 #210 Re: Rus_PA - Moji satovi Ohoo. Rus, da li je to kod tebe Dan mornarice :thumbup: ? Last edited: Feb 2, 2013
RUS Moderator Feb 2, 2013 #211 Re: Rus_PA - Moji satovi Danas se obelezava 70 godina od Staljingradske bitke
skydrummer New member Feb 2, 2013 #212 Re: Rus_PA - Moji satovi Nisam znao, ali čim si ti porinuo dve Amfibije znao sam da nešto mora biti .
Re: Rus_PA - Moji satovi Nisam znao, ali čim si ti porinuo dve Amfibije znao sam da nešto mora biti .
Shmizla Administrator Staff member Feb 2, 2013 #214 Re: Rus_PA - Moji satovi Volim ove vaše fotke sa automobilčićima... COOL!
krstin New member Feb 2, 2013 #215 Re: Rus_PA - Moji satovi Super fotke! Gde si nabavio ovu cetvorku? Hocu ja jednu crvenu
RUS Moderator Feb 2, 2013 #216 Re: Rus_PA - Moji satovi Hvala To je obican burago, cini mi se da sam uzeo u maxiju ovde kod mene, ima ih svuda.
Re: Rus_PA - Moji satovi Hvala To je obican burago, cini mi se da sam uzeo u maxiju ovde kod mene, ima ih svuda.
RUS Moderator Feb 4, 2013 #218 Re: Rus_PA - Moji satovi Ruhla made in GDR Iskreno ne znam za sta se koristio ovaj sat ali dno je magnetno tako da meni stoji na frizideru
Re: Rus_PA - Moji satovi Ruhla made in GDR Iskreno ne znam za sta se koristio ovaj sat ali dno je magnetno tako da meni stoji na frizideru
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 4, 2013 #219 Re: Rus_PA - Moji satovi Koje su mu dimenzije? Sećam se da je moj stric imao u Fići neki sličan sat (na magnet) na metalnoj instrument tabli Inače,koliko proizvođača bi smelo da na poleđinu svog sata postavi MAGNET!? To je pravi antimagnetic! :thumbup:
Re: Rus_PA - Moji satovi Koje su mu dimenzije? Sećam se da je moj stric imao u Fići neki sličan sat (na magnet) na metalnoj instrument tabli Inače,koliko proizvođača bi smelo da na poleđinu svog sata postavi MAGNET!? To je pravi antimagnetic! :thumbup:
RUS Moderator Feb 4, 2013 #220 Re: Rus_PA - Moji satovi Brojcanik je 36mm, a precnik sa koronom 44mm. Dobro kazes, pravi antitmagnetic. Svaba je to.
Re: Rus_PA - Moji satovi Brojcanik je 36mm, a precnik sa koronom 44mm. Dobro kazes, pravi antitmagnetic. Svaba je to.