Ruski satovi - Korisni linkovi!

Mоже ли неко да да списак поузданих сајтова са којих се могу поручити руски сатови. За ове сам из читања сазнао да су поуздани:
Russian watches online shop - WWW.SOLOD.COM
Poljot24 - Russische Qualitätsuhren | Poljot 24
www.vostok-watches.com

Шта је са сајтовима кза поручивање као што су:
AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Shop
RUSSIAN-WATCHES.INFO - ALL RUSSIAN WATCHES - POLJOT, RAKETA, VOSTOK, MOLNIJA, RUSSIAN DIVER WATCHES (oво је ваљда фински сајт)

Имате ли нека искуства са овим сајтовима и сугестије?

Поздрав!

Планирам да пазарим хронограф ПИЛОТ Беркут и/или Zeppelin Uhr 7680 (зависно од финансија)
па упоређујем цене. У ствари интересују ме сви наведени сајтови.

AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Shop
RUSSIAN-WATCHES.INFO - ALL RUSSIAN WATCHES - POLJOT, RAKETA, VOSTOK, MOLNIJA, RUSSIAN DIVER WATCHES (oво је ваљда фински сајт)

Поздрав

Re: Vostokov sajt i narudžba satova sa njega

Apsolutno ne znam kakvu su nasi trgovinsi odnosi sa majkom Rusijom..Jel se placa carina i porez kad apaket stize iz Rusije?

Re: Vostokov sajt i narudžba satova sa njega

Ja sam cuo da ne ali nisam siguran, ja kada sam narucivao sat sa Meranoma nisam nista platio ali drugo je cg

Ne bi trebalo nista. Mislim da imamo neki sporazum sa njima.
Ja sam dva puta porucio, i nisam nista platio.

Ови Водолази су толико потцењени с обзиром на параметре да из заиста треба набавити.

13149954_1048786525192809_1249294108_n.jpgImam ovu ocevu raketu iz 80-ih godina, zamenio kais i pleksi. Potreban mi je cifer da nije ostecen, jel je moj kao sto se vidi na slici ostecen. Dali mi mozete pomoci oko cifera, u mom Leskovcu casovnicari nemaju cifer, a ima samo 2 casovnicara u Leskovcu.

Back