krstin New member Dec 31, 2013 #41 Sa ovim, ali izgleda u krevetu Attachments uploadfromtaptalk1388511540098.jpg 59.4 KB · Views: 115
fotopetar Well-known member Dec 31, 2013 #43 Hvala svima na čestitkama za Certinu DS. Sat sam kupio neplanirano tako da o njemu mnogo i ne znam zato bih molio da me oni koji znaju nešto više o njoj upute gdje da saznam više o satu.Sve što mogu reći jest da je sat prekrasan i lagan.
Hvala svima na čestitkama za Certinu DS. Sat sam kupio neplanirano tako da o njemu mnogo i ne znam zato bih molio da me oni koji znaju nešto više o njoj upute gdje da saznam više o satu.Sve što mogu reći jest da je sat prekrasan i lagan.
krstin New member Dec 31, 2013 #44 Dragojlovic Darko said: Ali si bolestan? to je neki novi a? Click to expand... Tako nesto. Na pozajmici je par dana, zanimljiv sat
Dragojlovic Darko said: Ali si bolestan? to je neki novi a? Click to expand... Tako nesto. Na pozajmici je par dana, zanimljiv sat
HADzI DALIBOR New member Jan 1, 2014 #53 A-a,ne sviđa mi se boja markera nikako! Međutim,ono što je ispod cifarnika :thumbup:
vlax New member Jan 1, 2014 #55 Dragi prijatelji, srecna vam Nova godina. Zelim vam puno zdravlja, srece, ljubavi i satova, naravno Ja sam u Novu usao sa Orientom. Attachments uploadfromtaptalk1388573842126.jpg 63.6 KB · Views: 111
Dragi prijatelji, srecna vam Nova godina. Zelim vam puno zdravlja, srece, ljubavi i satova, naravno Ja sam u Novu usao sa Orientom.
Dragojlovic Darko New member Jan 1, 2014 #57 Dobar je taj Tag nemoj da stedis na slikama. Ovaj nije umakao
Neša Super Moderator Staff member Jan 1, 2014 #59 Uspeo sam da uhvatim trenutak pre dočeka da uslikam nindžu sa kojim sam dočekao Novu godinu. Banzaiiii
Uspeo sam da uhvatim trenutak pre dočeka da uslikam nindžu sa kojim sam dočekao Novu godinu. Banzaiiii
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 1, 2014 #60 VLADAN P said: Ja još nisam odlučio. Možda ću sa... View attachment 82862 Click to expand... Kad ono...Međutim! Ipak je bio... RUS Šta je to? Last edited: Jan 1, 2014
VLADAN P said: Ja još nisam odlučio. Možda ću sa... View attachment 82862 Click to expand... Kad ono...Međutim! Ipak je bio... RUS Šta je to?