Laslo51 New member Oct 29, 2009 #1 pozdrav svima pitanje glasi na koji nacin da utvrdim autenticnost ovoga sata CITIZEN mehanizam je autentican a za ostalo ne znam leasantry: Attachments Slika041.jpg 78.5 KB · Views: 172
pozdrav svima pitanje glasi na koji nacin da utvrdim autenticnost ovoga sata CITIZEN mehanizam je autentican a za ostalo ne znam leasantry:
Laslo51 New member Oct 30, 2009 #3 pa na jednom sajtu sam video da kostaju par hiljada dolara poslao sam ti taj sajt i pitao dali je to neka sala :man_in_love:
pa na jednom sajtu sam video da kostaju par hiljada dolara poslao sam ti taj sajt i pitao dali je to neka sala :man_in_love:
watchmag01 Časovničar Oct 31, 2009 #4 aha znači to si mi poslal ali nažalost nisamti mogal otvorit poruku a zaboravil sam upitat kaj si mi poslal sat je prije par godina koštal oko 200 eu sad bome neznam ali par hiljada nikako
aha znači to si mi poslal ali nažalost nisamti mogal otvorit poruku a zaboravil sam upitat kaj si mi poslal sat je prije par godina koštal oko 200 eu sad bome neznam ali par hiljada nikako