Sat na dan

Elvedin

Active member
Iznajmljivanje, razmena i prodaja satova.
Nije mi namjera nikog da reklamiram, coveka ne poznajem nego nisam cuo ranije da ovo ima kod nas. Nacuo sam po nekim zapadnim zemljama da koriste ove usluge ali da je taj "trend" dosao i do nas do veceras nisam znao.
http://www.satnadan.rs/

Za ostavljanje utiska:rolleyes: Iznajmis,recimo,Rolex za neki vazan sastanak,pozoriste,koncert,svadbu...vratis sat i namazes mast na hleb zadovoljan:D

A,bre, Dušane ...gde me i podseti! :drool:

Sad mi se jede hleb namazan mašću ,posoljen i posut alevom paprikom ali ... NEMAM MASTI U KUĆI!!!
Sve spremamo na zejtinu. :(

mast-shutter-1.jpg

Lepa su to bila vremena....pa jos kada padne na zemlju,obavezno na namazanu stranu,podignes,dunes i teras dalje:yes4:i retko kada pojedes sam jer uvek das neki griz.

Praziluk koji raste iz dela tela na kome se sedi je nezgodna stvar, a isto važi i za snobizam i pretvaranje da jesi ono što nisi. Ovo je više pitanje za psohologe i psihijatre nego za nas. Posao kao posao jeste legalan, bar koliko vidim na osnovu informacija sa sajta, ali evidentno je da ima budala, prazilikovića i primitivaca, što vlasnici firme koriste. Što se mene tiče, neka ih deru i deset puta skuplje jer ovce treba šišati.

Dok je ovaca, biće i vune. Kao što reče Neša, ovo poprima obrise kliničkog stanja. Prvo buljuk replika po oglasima, sad i ''sat na dan'' .... valjda čoveka čini ono što je unutra, a ne fasada.

Back